Lumitöitä, penkkarikirmahduksia ja kutsut.

Sievä Sekasotku

Viime yö sujui ilman mutkia, sain nukkua jopa yhdeksään. IHANAA! Päiväunien jälkeen puettiin lämpimästi pikku-Millan kanssa ja mentiin lumitöihin.

Lumitöiden lomassa alkoi kaupungista päin kantautua tööttäyksiä ja iloista kiljuntaa... penkkarirekat olivat lähteneet liikkeelle :) Hyvin kuului, vaikka meiltäkin on keskustaan matkaa. Ja löysin sen kameran laturinkin ;)

Milla toimi työnjohtajana rattaista, mutta ei olisi halunnut istua paikoillaan.

Yritin kaivaa pientä "leikkialuetta," e kylläkään tällä punaisella lapiolla :D minulla on ihan oma joka on PALJON isompi ;) 

 

Kuppi teetä

Minun Vaarin häälahjaksi tekemä pöllö vartio lumisella portaalla, sääli että pöllön "korvat" on mennyt poikki. (Onnea Eero-Vaarille joka täytti 80v.)

Oli pakko hakea muovipohjainen piknik-viltti, kun ei tuo äitiyspakkauksen haalari niin kovin kuivana olisi pysynyt hangessa ja Millakaan ei viihtynyt lumen päällä, kun ei päässyn vaatteiden takia, kunnolla liikkumaan :D Oli pakko ottaa kuva uudesta lapiosta jonka ostin eilen yhdellä vaivaisella eurolla.

Lähdettiin pihahommista sitten "päiväuniajelulle" ja samalla nappasin Oriflame aluejohtajalta näyteboksit matkaan, kun olin menossa pitämään kutsuja fammolle. En viittinyt edes mennä enää kotiin vaan ajoin sinne suoraan.

Kutsuilla pitää olla hieno. Minnihiiri "huppari" ja housut+ Minni lookkiin kuuluu myös rusetti :)

Fammo oli leiponut mokkaruutuja NAM! ja Omena piirakkaa. Vieraitakin tuli yllin kyllin ja pari serkkuakin vanhempineen tuli käymään (poika kohta 4 ja tyttö 7kk

Milla ei nukkunut fammolla päiväunia, niimpä kotona oli jo niin väsy puoli seitsemältä, mutta en halunnut laittaa nukkumaankaan, koska muuten oltaisiin hereillä luultavasti jo neljältä aamulla. Niimpä menimme kylpyyn, söimme iltapuuron ja Milla leikki vielä pappan kanssa hetken ennen nukkumaan menoa. Yhdeksältä sulkeutui silmät kiinni, ilman minkäänlaisia fanfaareja. Ihana päivä kerta kaikkiaan :)

Kommentoi