Meillä toimii taas

Sievä Sekasotku

 

Te jotka asutte vuokralla, tiedättekö te sen tunteen, kun kaikki hajoaa käsiin

, mutta ei viitsi siitä yhdestä pienestä asiasta heti valittaa, kun sen kanssa pystyy jotakuinkin elämään. No, ennen en edes viitsinyt valittaa mistään isommastakaan, kun huoltoyhtiö olis suoraan sanottuna todella perseestä, niin mitään ei edes tapahtunut tai tapahtui n. 2-5 viikkoa valituksen jälkeen.

Nyt meillä on uusi huoltoyhtiö tässä pihassa ainakin ja niin ihana huoltomies. Meillä tosiaan tehtiin suihkuremppa heti, kun huoltoyhtiö vaihtui, joka oli siis hyvä juttu, mutta seuraukset ovat nyt piinanneet pari viikkoa. Patterit eivät ole toimineet, eli täällä on ollut kylmä. Pattereita ohjataan termostaatilla tuolta jostain varastosta, eli oma ruuvaaminen ei vaikuta millään lailla vaan termostaatti säätää talouksien lämmöt ulkolämpötilan mukaan. 

Huoltomies alkoi tutkia asiaa täältä asunnosta käsin ja suihkurempan yhteydessä on remonttimies säätänyt kaikki patterit pois päältä, mutta ei ollut laittanut niitä takaisin, koska ei muistanut missä kohtaa säädöt olivat ennen sulkemista. Huoltomies soitti pari puhelua ja asia selvisi, onneksi. Kun hän tuli meille mittasi hän patterien lämmön ja mitaari antoi lukemaksi 9 astetta, eli voitte kuvitella, että ilman sukkia on vähän palellut ja öiset suonenvedot kylmyyden takia valvottaneet. Heti alkoi lämmöt nousta ja nyt ei tarvitse enää palella. Nyt ei tarvitse huolehtia siitäkään, että uskaltaako sitten vauvaa laittaa lattialle, kun se ei ole jäässä.

Laitoin vikailmoitusta netissä myöhään perjantai iltana, eli todella nopeaa toimintaa. Laitoin ilmoitukseen myös ne pienet viat joita olin pantannut tai en vain ole muistanut. WC-pöntön kannen tapit olivat hukkuneet, suihkun ovenkahva oli irti, suihkun pää varmasti edellisten asukkaiden halpa-halli hankinta, koska ei löytyny tavallista säätöä. Nyt on siis pöntön kansi tukevasti kiinni, suihkun oven  kahva ei jää käteen ja suihkussakin on mukavampi käydä, kun vettä tulee normaalisti, eikä sumuttamalla. 

Olisi pitänyt laittaa kahvipakettia huoltomiehelle matkaan, kun oli niin mukava, vaikka se nyt onkin hänen työnsä, mutta olen hyvin tyytyväinen vuokralainen :)

 

kuva lainattu täältä

Kommentit

Mamma
Mamman Sähkövatkain

HAHAA! Jäi msitten vuorostaan eteisen oven kahva käteen. ehkä en ihan heti soita kuitenkaan :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.