"Pesänrakennusvietti"

Sievä Sekasotku

En oo koskaan ollut mikään intoilija siivouksessa, mutta sitten teen usean suursiivouksen tyylillä; "Enpäs aloitakkaan siivoamalla vaan räjäytän kaikki kaapit tähän lattialle ja alan laittamaan tavaroita kasoihin ja siitä kaappiin." Onneksi tätäkään ei ole tapahtunut pitkään aikaan, mutta tuo suihku remontti sotki niin kamalasti, että en vieläkään ole saanut setvittyä kaikkea romua, joka ei ollut setvitty muutnkaan jälkeen ja on nyt siis vielä pahemmalla solmulla. Mikään ei ole enää järkevässä paikassa. Nytkin tuolla keittiössä on tuolilla vanha xbox konsoli ja ilmankostutin? 

Kun Pikku-Milla syntyi, niin olin oikea kodin hengetär 3kk, mutta tähän siitä asti olenkin ollut kuin teini poika joka jättää astioita mitä ihmeellisimpiin paikkoihin, jättää vaatteet lojumaan ja "mikä pölyjen pyyhkiminen"? 

Nyt tänään sain taas sen pesänrakennusvietin päälle. Eihän täällä vielä kaappeja ole räjäytetty, mutta saan koko ajan aikaseksi jotain. HYVÄ MINÄ! 

Onko keskuudessamme muitakin sotku-Sannoja?

Minulla on aina huono omatunto sotkuisuudestani, koska kaikki muut naiset ovat niin siistejä, täsmällisiä ja heillä on siistit kaapit... Onko olemassa kursseja  , jossa muuttuu Lumikiksi?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.