Shoppailua ja noutamista

Sievä Sekasotku

Aamulla yritin nukkua pitkään, mutta Atte oli sitä mieltä, että 6:00 syötön jälkeen on hyvä nukkua 8:00 saakka, ihan tarpeeksi "myöhään" luultavasti. Köllimme silti aika pitkään sängyssä. Annoin Mattsin nukkua 12:00 asti, kun kerta Milla oli vielä mummulassa. Lähtisin hakemaan häntä iltapäivällä.Ensin kävin kuitenkin vähän shoppailemassa... IHAN YKSIN! Kävin kylläkin vain Lindexissä, koska tiirailin jo netistä, mitä aijon ostaa. Hyvin määrätietoisesti hain takin ja tunikan, sovituskopin kautta kassalle. Mukaan lähti siis...

Nämä kaksi vaatetta (kuvat Lindexin sivuilta)

Kävin hakemassa Atten kotoa josta lähdimme hakemaan tilaamiani Tupperware tuotteita, siitä Pietarsaareen hakemaan Millaa kotia.

---

Pääsin autolla vanhempieni pihaan ja minua tervehti iloinen tytön tyllerö, jolla oli heti ihan hirveästi asiaa. Selitti jotain kengistään ja huomasin upouudet punaiset lenkkarit jalassa jotka oli mummu ostanut. Sitten tuli jotain tyynystä ja "ämböös" eli angry birds juttuja. Oli saanut pyöreän Angry birds tyynyn ja alushousut, koska mummu ei voinut vastustaa, kun kaupassa osoitti ja sanoi "ämpöös, otetaan, joo!" iloisesti kiljahtaen. Oli kyllä tuttuun tapaansa bongannut joka ikisen tavaran josta tutut hahmot löytyivät, mutta nämä oli ainoat jotka oli halunnut. Isovanhemmat ovat niin vietävissä.

Olivat käyneet Jepuallakin ja tutustuneet lehmiin. Siskolleni ilmestyi perjantaina kuva facebookkiin, jossa Milla istuu moottorikelkan selässä serkkuni pihalla. Aikamoisia seikkailuja kokenut kahdessa päivässä mummun, vaarin ja tädin kanssa. 

---

Ystäväni asuu vanhempiani vastapäätä ja kävimme hetken heidän takapihallaan hyppimässä trampoliinilla. Onneksi isommat lapset pomppivat ihan hissukseen, koska Milla on niin pieni. Meille ei kyllä koskaan moista kapistusta tule, mutta jos nyt valvotusti neiti saa kyläillessä vähän "hypitä, hypitä, hypitä," niin kuin Milla sanoo.

Mummun ja vaarin "vauva" Hessu-koira ei oikein välitä lasten visiiteistä, koska jää vähemmälle huomiolle, niinpä koiravanhus oli kuulemma kakannut kaksi kertaa legojen päälle...tuo koira, joka ei kakkaa edes omalle pihalle. Hessu ei myöskään ole koskaan osannut edes kerjätä, saati sitten syönyt mitään herkkuja, mutta kun Milla menee kylään täytyy hänen saada samat keksit ja pullat kuin Millakin. Koira vanhus on kohta 12-vuotias, joten sallitaan hänelle pientä mielenosoittamista eläkepäivillä.

Kotiin päin lähtiessä kävimme vielä siskoni luona katsomassa hänen uutta pöytää ja verhoja. Pieni asunto on täynnä kaikkea ihanaa koristetta ja tavaraa ja Milla rakastaa käydä siellä. Joimme kahvia ja katsoimme hetken Ella ja Aleksi DVD:ta. Henna antoi minulle kaappiensa uumenista hänelle tarpeettomia tavaroita mm. Kynttilöitä, peltipurkin ym.

---

Kotiin päästyämme kello oli jo varttia vaille nukkumaanmenoaika, eli makoilimme Millan kanssa sängyssä, höpöttelimme, halailimme ja naureskeltiin. Oli ollut ikävä molemmilla, olihan hän kaksi päivää poissa. Outoa olla erossa niin kauan. Huomenna taas täysi tohina päällä, mutta onneksi on saanut ladata vähän pattereita :)

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.