Talven tuoksu part 1.

Sievä Sekasotku

Kuva viime talven ensimmäiseltä pulkkaretkeltä

Meillekkin tuli lunta, niin kuin monelle muullekkin paikkakunnalle. Juuri viime viikolla tuoksuttelin kävelyllä sitä syksyn tuoksua, joka tuoksui silloin kun pyöräili lapsena kouluun tai kun leikki syksyisessä metsässä. Nyt tuoksuikin talvi ja lumi. 

Kävin äsken kolaamassa ovelle johtavan käytävän ja oli niin kivaa. En ole oikeastaan koskaa tykännyt lumesta tai talvesta, mutta tänään se tuntui jotenkin niin ihanalle. Ehkä se johtuu siitä, että alkoi jo tuo monien viikkojen kaatosade kyllästyttämään ja nyt se talvi tulikin juuri silloin kun pitikin. 

Keittelin jo aamutuimaan kermaista jauhelihakeittoa lämmikkeeksi, jos menemme Millan kanssa ulos vähän lumileikkeihin. Mietin mitä  laitamme päälle, onko meillä lapioita ja mahtuukohan Milla vielä jompaankumpaan "vauvapulkkaan." Varastosta siis löytyy kaksi noita 90-luvun sinistä pikku pulkkaa, mutta eiköhän ne nyt ensihädässä riitä tuohon pihalle :) 

Ehkä talvestakin tosiaan nauttii enemmän kun on lapsia ja ei tarvitse polkea kouluun. Tänä talvena mennään ensimmäistä kertaa pulkkamäkeenkin, kun tuossa vieressä tuo meidän valtava Roskaruka :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.