Blogikoti

Täälläkin uskallettiin vihdoin raottaa vähän lisää meidän blogikotin sisältöä. Kaikkine sotkuineen. 

Kuvat on otettu kamerakännykällä, kun äiti palasi kotia klo 17. Pahoittelen huonoa kuvanlaatua ja kuvien valtavaa määrää...

 

Milloin lelulaatikko nyt ei olisi leviteltynä pitkin olohuoneen lattiaa. Parin päivän pyykit kuivuvat peruspaikallaan. 

Näkymä toisesta suunnasta. 

Näätien romunurkkaus. Taapero kävi tutustumassa pelletteihin. Varalaatikko näätien illan rymyhetkiä varten on mielenkiintoinen tottakai. Pyykitkin pysyvät telineessään. 

 

Parvekkeen koruttomuus kaikessa kauneudessaan. Noille kalusteille mä tahtoisin tehdä jonkun tuunauksen, mutta mitä, se on se kysymys... 

Sitten vessa. Toimii myös varastona ja likapyykkihuone nro 1:senä. Hoitopöytä on enää vessassa. 

Odotitteko että makkarissa olisi pedattu sänky... nope.. Nurkassa on E:n pieneksi jääneet vaatteet odottamassa jatkokäsittelyä (aka. myyntiä/lahjoittamista/younameit). Mun ihanat Jack Sparrow pussilakanat on kyllä ihan must-have makkarin sisustuksessa. ;)

Ja jotta voin esitellä meidän likapyykkihuone nro 2:sen niin tässäpä tämä. Hoitopöytä otettiin käytöstä pois ja nyt se toimii vaatteiden säilytyspaikkana. Tänään nuo peitot otettiin nurkasta käyttöön kun yöt alkavat olemaan niin kylmiä, ettei enää oikein pelkällä pussilakanalla pärjää.

Ja jotta saisitte tietää ihan kaiken, niin tässä on vaatekaappini, mistä päälleni löytyy aina puhdasta ja viimeisen muodin mukaista päälle pantavaa. On tarkoitus järjestellä tämä, kunhan keksisi että millä ajalla. E:n nukkumaanmenon jälkeen ei oikein makkariin voi enää mennä.

Eteinen on rattaiden säilytyspaikka. Matot on mummolassa pesussa... katsotaan milloin saadaan ne takaisin, ehkä ennen joulua? 

 

 

Kenkäkaaos lähempää.

 

Ja kenkä/ulkovaate kaaos... Nuo talvivaatteet on olleet tuossa viime talvesta lähtien. Minun PITI niitä laittaa säilytykseen, mutta kevät kului ja sitten kesä kului ja nyt niitä jo kohta tarttee..!!

Keittiö eteisestä katsottuna. Meillä on tasan kaksi tuolia. Ja pöytä jolla säilytetään laukkuja ja välillä ruokaillaan (E tosin ruokailee suurimmaksi osaksi tuossa...). Vihaan tuota lamppua, koska se saa kaiken näyttämään keltaiselta. En ole saanut aikaiseksi hankittua mitään parempaa. Ja koska asumme luhtikerrostalossa niin ikkunan ulkopuolella kulkee ihmisiä, joten ei noita kaihtimia hirveän useasti viitsi pitää auki.

Keittiö aka tiskihelvetti. Itse asiassa nyt oli aika vähän tiskiä kuviin osunut. Trattoria Samussa tehdään meille päivällistä. Kanasalaattia. Yritämme tiskata joka ruuan jälkeen käytetyt astiat, mutta ei se aina napostele. E on nyt tottunut imuriin, mutta vihaa tiskaamisesta tulevaa ääntä. Voi lol sanon minä.. yritäpä siinä tiskata kun toinen huutaa jaloissa.

 

Roskanurkkaus, lasinkeräys, pahvinkeräys ja mausteet. :) kätevää. Paperinkeräys on pakastimen päällä. Ulkona näköjään on satanut, kun rattaidensadeviitta on esillä.

 

Sit vielä meidän kirjastohuone. Leluja on tännekin asti olohuoneesta kantautunut. Myös pari äidin mangoa on käyty lukemassa.

Imuria tulee käytettyä melkein päivittäin, joten miksipä sitä laittaisi edes piiloon. Kirjat on pysyneet näköjään paikoillaan sitten eilisen järjestelyn. Äidin kirahvimaalaus on vaiheessa. Pohjavärit sudittu. Työpiste toimii tärkeiden papereiden ja tiskien hautausmaana. 

Työpiste lähempää tarkasteltuna. 

Kaappiin tulee piilotettua kaikenlaista harrastetavaraa. Aika moni meidän kaapeista pitää sisällään Eurokankaan (ei valitettavasti mikään sponssipostaus... olisikin) pussin täynnä enemmän tai vähemmän leikeltyjä kankaita. Niin tämäkin.

Jee, ensimmäinen melko siisti kuva! Verhot vähän repsottaa, näätien kantokoppa on säilytyksessä hyvin loogisessa paikassa ja talon ainut baarijakkara on keskellä lattiaa (käytän sitä maalatessa maalitarvikkeiden pöytänä). 

Ja sit...

eikun, nehän loppukin jo.

 Että tälläinen koti meillä. :) Mites teillä?

Kommentit

Katie
Aika kypsä äidiksi

No eihän tuo ollut yhtään niin paha kuin pelottelit! :) 

Tuosta rohkaistuneena... pitäisköhän munkin? Meillä on kyllä paaaljon suurempi kaaos.

Silkkitassu

Lattia näkyy vielä ;) ja vauvan löytää. Tee ihmeessä postaus!

Pipo (Ei varmistettu)

Ihanan aito ja peittelemätön postaus! #nofilter :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tästä postauksesta tuli hyvä mieli, eipä olla ainoita joilla joskus paikat "vähän" sekasin :D

Silkkitassu

:) ihana kommentti! Sotkua joutuu valitettavasti kestämään lasten ja eläinten kanssa. 

Kommentoi