Day after

Laskettuaika tuli ja meni. Tänään on pidetty sitten hiljaiseloa supistusten osalta... Elättelen toiveita, että yöllä tapahtuu. Vauva/kohtu keräävät voimia, pakaroissa ainakin tuntuu jomotusta. Viime yönä heräsin ensimmäiseen kipeään supistukseen (tuntui 10x menkkakivulta), mutta nukahdin sen jälkeen eikä uusia vastaavanlaisia tullut. En tosin enää saanut unta puoli viiden jälkeen, joten nousin syömään ja istumaan koneelle. Päivällä pestiin äidin kanssa jääkaappi, huomenna varmaan sitten uuni... :) Tässä kohtaa se pesänrakennusvietti sitten lähtee käsistä. Seuraavaksi hemmottelen itseäni suklaalla ja hieronta voisi maistua myöskin kipeiden hartioiden takia.

Odottelen postissa tulevaa Kuinka kasvattaa bébé -kirjaani malttamattomana. Myös italialainen lastenkasvatus ja perhedynamiikka kiinnostavat. Onneksi minun ja S:n ajatukset lastenkasvatuksesta ovat suurinpiirtein samoilla linjoilla, joten uskoisin suurimmilta riidoilta säästyttävän. Nyt kun se vauvakin suvaitsisi näyttäytyä...

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Mun mielestä toi kirja oli loistava! Ei mikään kasvatusopas, eikä sisältänyt oikein mitään konkreettisia neuvoja, mutta tosi hyvin kirjoitettu ja herätti ajattelemaan omia tapoja ja asenteita. Ja ennenkaikkea nauratti.

 

Silkkitassu

:) Hieno homma! Sitten se on juuri täydellinen lukukokemus itselle!

Kommentoi