Eka päivä töissä

Kaikilla meni hyvin. Ei mitään ihmeempää kerrottavaa. Selvisin ekasta työpäivästä (vaikkakin vähän hitaalla sytytyksellä välillä) ihan kunnialla läpi. Kotona kaikki oli kans ihan kivasti. Olivat syöneet, nukkuneet, käyneet kaupassa ja selvinneet perhevalmennukseen ajallaan. Minäkin selvisin sinne töistä hyvin oikealla bussilla. :) Olimme siis esimerkkiperheenä kertomassa vauvaperheen arjesta perhevalmennuksessa tuleville vanhemmille. Toivottavasti ihmiset saivat meidän jutuista irti jotain hyödyllistäkin. E esitteli aika parhaita puoliaan, vähän nukkui, söi ja jokelteli, yhdessä vaiheessa protestoi, mutta oli tosi kiltisti iskän sylissä ihmettelemässä suurimman osan aikaa.

Odotan jo maanantaita malttamattomana, jotta päästään muutto aloittamaan. Torstaina on E:n fyssari, jossa tutkitaan oikean puolen suosimista ja luultavasti saadaan vinkkejä kantoasentoihin. Ehkä. Katsotaan mitä ne siellä sanovat. Hyvin E käyttää vasentakin puoltaan, mutta suosiossa on tuo oikea puoli siltikin enemmän.

 

Kommentit

*Maria* (Ei varmistettu) http://lovebeyondwordsblog.blogspot.com

Ihanaa, että töihin paluu sujui hyvin! Minustakin oisi mukavaa PÄÄSTÄ vaikka edes viikoksi töihin :) Mutta valitettavasti se ei ole mahdollista, kun olen opiskelija joten ekaksi pitäisi ettii se työpaikkakin :D No mut kerkeehän sitä töitä sit taas kyllästymiseen asti. :D

Silkkitassu

:) kerkee. Aiotko opiskella yhtään kursseja tässä vanhempainvapailla?

*Maria* (Ei varmistettu) http://lovebeyondwordsblog.blogspot.com

Joo koko ajan mulla on menossa pari kurssia. Nyt oli onneksi ihana joululoma kouluhommista <3 Keväämmällä aloitan varmaan myös opparia kuhan aihe tarkentuisi päässä :)

Kommentoi