Hento viiva tikussa

Ensimmäinen kierto tuli ja meni enkä odottanutkaan että heti tärppäisi. Menkat alkoivat 23.2. eikä Ukrainan sodan takia tehnyt mieli kirjoittaa mitään. Pysyin vaan poissa somesta. Mutta sentään menkat olivat selkeät pitkän hormonaalisen ehkäisyn lopettamisen jälkeen.

Toinen ovulaatio tuli ja tänään (4+0)  menkat ovat myöhässä 1-3 päivää vähän riippuen kierron pituudesta, se ei ole koskaan ollut täysin säännöllinen, mutta suunnilleen 26 päivää se on, joskus vähemmän. Eilen illalla puuhaillessani iski lyhyeksi hetkeksi etova olo (kesti ehkä minuutin) mikä sai minut ajattelemaan, että ehkä jotain on tekeillä. Rinnat eivät ole arat kuten ensimmäisen raskauteni aikaan ensimmäisinä oireina tuli ja huono olo (oksentamisineen) silloin alkoi viikolla 6. 

Hiihtämässä järven jäällä

Joten päätin tehdä aamusta raskaustestin ja hyvin hentoinen toinen viiva ilmestyi tikkuun. Odotellaan siis ensi viikkoon ja tehdään uusi, josko hormoonitasot olisivat kohonneet sinä aikana, jotta viiva olisi selkeämpi. Tai sitten menkat alkaa, katsotaan kummin käy.

 

Mitkä muiden ekat merkit raskaudesta on ollut?

perhe raskaus-ja-synnytys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *