Juhannustaika

Padasjokelainen vanhankansan juhannustaika menee seuraavasti:

Kun neito juhannusaattona uinnin jälkeen nousee laiturille ihailemaan edessään avautuvaa Päijänteen selkää, tulee hänen laskea silmät kiinni kymmeneen ja kun hän tämän jälkeen kääntyy rantaan päin, voi hän edessään nähdä tulevan puolisonsa. 

 

Polvistuneena, minun tapauksessani.

S oli sitten suunnitellut tätä hetken aikaa (IHME että sai pidettyä salassa!! pari kertaa kuulemma oli ollut lähellä että löydän vihjeitä...kuten kuitit tippuvat syliini tai näen kännykästä siskojensa kanssa käytyjä kihlajaissuunnitelmia...). Olimme puhuneet kyllä jo pidemmän aikaa kihloista ja naimisiinmenosta (isältänikin S kysyi luvan jo viime syksynä), mutta lähinnä oikeanlaisien sormuksien löytyminen ja täydellisen kosinnan suunnittelu ottaa oman aikansa. ;)

Sormusten kriteerinä oli molemmilla musta väri. Kuvassa olevat ovat Wolfram terästä, toinen vaihtoehto olisi ollut mustalla päällystetty/värjätty titanium, mistä luultavastikin sitten vihkisormukset ihan teetätetään (sitä ei tuntunut saavan kuin nettikaupoista tilaamalla. Kuolasin pitkään Titaniumrings.com:n valikoimalle, mutta epäilyttää vain tilata sormuksia netistä, vaikka hyvää palautetta kauppa on toimituksistaan ja laadustaan saanut.) Näiden sormusten pitäisi olla nyt sellaiset, että vain timantilla voi naarmuttaa, jos oikein yrittää, joten kyllä kestää! :) Maanantaina käydään vielä kokeilemassa pienempää kokoa sekä varaamassa kaiverrutus, mutta hyvin oli kyllä koonkin arvannut... 

Laiturilla juotiin Pommacia, mutta kotona odotti sitten lauantaille kutsuttujen sukulaisten kanssa kilisteltäväksi ihan shampanjaa. Minäkin hörppäsin vähän mauksi ja ainakin maku oli itsellekin miellyttävä, vaikka en pahemmin shampanjasta perustu.

 Miten teidän juhannus meni? Onnistuiko juhannus taiat?

Kommentit

Pipo (Ei varmistettu)

Täytyy myöntää, että sormukset on upeat erikoisuutensa ansiosta ja varmasti näköisenne! :) Onneksi olkoon kihlaparille ja onnellista loppuelämää yhdessä! <3

Silkkitassu

Kiitos!! Ihan täpinöissäni olen. Nyt vaan sit pinterest:iin hääsuunnitelmat aluille. :)

Katie
Aika kypsä äidiksi

Ooh, onnea! Miten romanttista... :) Ja vau, miten tyylikkäät sormukset! 

Silkkitassu

Kiitos!! olin aika ällikällä lyöty. Molemmat unohti millä sanoilla S esitti kosinnan, mutta eipä aikeet jääneet epäselväksi. :)

Satsu (Ei varmistettu) http://ruusutorppa.blogspot.fi/

Valtavasti onnea!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Kovasti onnea!<3 Hienot sormukset, musta väri tekee niistä ihanan persoonalliset!

Silkkitassu

Kiitos!! Tykkään kovasti! Tuli heti alaston olo, kun vietiin kaiverrettavaksi. Onneksi huomenna saa takaisin sormeensa!

Baby Bubble

Valtavasti onnea! :) Ja IIIIIIIIIHanaat sormukset 

Elina U.
Lentoaskeleita

Voi miten suloinen kosinta, onnea hurjasti kihlaparille! :)

Kommentoi