Käsitöitä myyntiin, mielipiteitä kaivataan!

Olen miettinyt erilaisten käsitöitteni myymistä Etzyssä tai jossain vastaavassa. Myytävien tuotteiden listaa miettiessäni, tulin seuraavaan lopputulokseen:

Amigurumit (niin avaimenperinä kuin ilmankin), erilaisia virkattuja/ommeltuja peitteitä sekä hattuja (fleece), mahdollisesti eläinkuoseissa.  Amigurumit olisivat 2-5 euroa/kpl, virkatut peitteet 20 - 40 euroa /kpl, ommellut peitteet 10 - 30 euroa /kpl, hatut 10-20 euroa / kpl. Olen myöskin tehnyt lasten satukirjoja kummitytölleni, voisin tehdä niitä myöskin myyntiin 10-15 euroa / kpl. Hinnat riippuvat tietenkin minkä kokoisia tuotteita halutaan.

Mitä mieltä olette, onko ihan pöhkö idea? Ja antakaa myöskin mielipiteet hinnoista, ovatko realistisia vai ei? 

Alla kuvia tekosistani. Oheiset ovat harjoittelukappaleita ja ovat vain suuntaa antavia, joten niissä on vielä hiottavaa niin materiaalien kuin värienkin kanssa.

Tekemäni fleecehattu, koristaa kaverin pojan päätä, kunhan pää hieman kasvaa.. :)

Amigurumihahmoja, jotka sopisivat esimerkiksi avaimenperiksi.

 

 

Kommentit

Ei - mutta huomaa, että monet valmiit mallit myydään tai lisensoidaan sillä ajatuksella, että niiden perusteella tehtyjä tuotteita ei saa jälleenmyydä.

Koska asiaa on vaikea valvoa, kysymys on lähinnä eettinen.

Silkkitassu

En ajatellut myydä suoraan kirjoista tehtyjä vaan kehitellä itse myytävät mallit jos tuohon Amigurumiin viittaat. En ollut tehnyt amigurumia koskaan joten tarvitsi harjoitella perusohjeiden kanssa että tietää mitä pystyy tekemään.

Toki :) Hyvä, että homma on hanskassa. Myyntiin vaan - tee ensin muutama ja katso, miten menee kaupaksi :D

Silkkitassu

Juu. pitää tehdä. :)

Ella F.
Siperian Ella

Hei, olen samaa miettinyt, mutta tällä hetkellä en varmaan ehdi askarrella muita kuin noita opintoihin liittyviä pakollisia. Palaathan kertomaan kokemuksistasi? Mun mielestä siis ajatus on loistava ja nuo hintasi aivan realistisia :) Onnea matkaan!

Silkkitassu

Kiitos Ella! Kirjoitan kokemuksista varmaan kevään mittaan, kunhan saan muutaman myyntikelpoisen tavaran tehtyä varastoon. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.