Kokeillaan kantamista

Meiltä löytyy Manduca; sekä

Pikku-Ruun kantoliina.

Kummatkin vaikuttavat saaneen vauvan hyväksynnän, eikä äidilläkään ole mitään valittamista. Ensin pelkäsin, etten osaa sitoa kantoliinaa oikein, mutta onneksi mukana tulleet kuvalliset ohjeet auttoivat. Manducan soljet olivat ehkä hankalammat, jos jotain eroavuuksia pitää mainita päälle pukemisesta verrattuna kantoliinaan. Kummatkin ovat lämpöisiä, vauva kun on ihana lämpöpatteri tuossa rinnalla. :)

Nyt voikin sit kirjottaa blogia tai tehdä kotitöitä, jos vauva ei tahdo rauhoittua muualle kuin syliin. :)

Kommentit

Uuden elämän arvoitus

Ehkä uskaltaudun kokeilemaan noita uudelleen, sillä viikon iässä Manduca ei ainakaan toiminut, jos vaikka nyt :) Kantoliina ei ole ollut menestys, mutta pitäisi melkein olla tuollainen joustava eikä kudottu näin pienelle. Helpottaisi kyllä suuresti, jos ukkeli kulkisi repussa eikä käsivarrella :)

Silkkitassu

Toivottavasti alkaa tykkäämään. :) En minäkään ihan hirveän montaa kertaa ole näitä vielä saanut käytettyä, odotellut oikeastaan et pikkuinen tukisi päänsä paremmin. 
Itse yritin manducaa ensin silleen että se vetoketju, mikä tuossa takana on, oli kiinni, niin ei toiminut yhtään. Pikkuinen oli jotenkin liian pitkä siihen. Sitten kun aukaisin sen vetoketjun niin sinne tuli paremmin tilaa ja tukea päälle, niin oli parempi. 

Kommentoi