Lily, Lilja, Pantterililja

Jos vaa'at ovat elämäni ihmisiä niin liljat ovat elämäni kukkia. Tässä muutama esimerkki suosikkikukastani elämässäni.

Lilja (Lilium)

Suosikkikukkani. Sain ihania pinkkejä liljoja S:ltä ystävänpäivälahjaksi. Aamulla hän jo antoi frettiemme kuvista tehdyn Ifolor-seinäkalenterin, kaikki S:n ottamia tietenkin. Itse kun tuota kuvausta nykyään harrastan turhan vähän. Ehkä tämä tästä harjoituksella. Miltä kukkakuva vaikuttaa näin ensi silmäyksellä? Kuvasin sen juuri äsken. Asuntomme on todella tumma, joten mihinkään aikaan päivästä ei ole parasta aikaa kuvata, mutta onneksi kameran säädöt antavat anteeksi huonot olosuhteet aika pitkälle. :) Olisi minulla tietenkin salamakin...

Immu (ACH's Lilium Pardalinum) - Pantterililja

Äidin lellikki ja meidän linssilude. Muita kohtaan hieman arvaamaton, mutta en vaihtaisi tätä kullannuppua keneenkään toiseen. Sattumaa tietenkin, että Immun kasvattajanimi liittyy liljoihin. Immun äiti on Lily-niminen, joten koko katraasta tuli liljan alalajeja.

 

Lilja (Lilla minun antamani lempinimen mukaan)

Kummityttöni. Aivan ihana nöppänä!

 

Lily.fi

Lilystä on tullut lyhyessä ajassa eniten käyttämäni nettisivu. Rakastan tätä yhteisöä ja tätä tunnelmaa, mikä täällä vallitsee. Blogger, wordpress yms. ovat omaan makuuni liian suuria pelikenttiä, joihin yksittäinen blogaaja häviää helposti mielipiteineen (okei, pitää olla hyvä sanomaan asioita, jotta bloggaajana muutenkaan saa osakseen huomiota, oli blogi missä tahansa), mutta Lilyssä pientä kirjoittajaa huomioidaan erilailla. Täällä on helppo tutustua uusiin blogeihin ja löytää samanhenkisiä ihmisiä.

 

Hyvää ystävänpäivää kaikille! Ja kiitokset kaikille seuraajilleni! Teitä on jo 20 kpl! (oh wow!!!)

Loppuun vielä kuva Justuksesta (ACH's Kangchenjunga - kolmanneksi korkein vuori maailmassa) Kauniita unia!

Frettikuvat by S

Kommentit

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.