Neiti 4kk

"Kirjoita jo se blogikirjoitus, että kaikki näkevät miten ihanan kuvan otin teistä meidän hienossa fotokornerissa!"

No minähän kirjoitan... :)

Raitaa ja palloja.

 

4kk mitat ovat seuraavat (suluissa 3kk):

Paino: 6 615g (5 935g)
Pituus: 62cm (59,5cm)
Päänymp: 41,5cm (40,2cm)

Hienosti mennään omaa käyrää pitkin, kasvu tasaista. Vielä ei käännytä, vaikka harjoitus on kova. Porkkanasosetta syödään hienosti!

Neuvola oli meille uusi, joten käytiin tutut perusjutut meidän perhetilanteesta lävitse. Terkkarin JA lääkärin kanssa. 
"Sinähän varmaan vielä imetät?" Itse asiassa en. Palasin töihin. "Mites sinä jo nyt palasit töihin?" "Kylläpäs aikaseen palasit, kuinkas nyt silleen?" Niin kyllähän tuo isä on kotona lapsen kanssa. Ihan taloudellisista syistä palasin. Ei vauvaa tunnu haittaavan, kun kuitenkin isä on paikalla. 

Mietittiin jo et jos alkutervehdyksissä joku mainitseekaa että "Ai kun kiva että isäkin pääsi paikalle!" - niin pää räjähtää... Ai tarkoitat, että kiva kun äitikin pääsi paikalle?

Onkohan muuten ok äitinä mennä kirkon järjestämään "Ilta isän kanssa" -kerhoon, kun ne järjestetään tuolla Kuokkalan kirkolla (kait...) kerran viikossa iltaisin. Ja minusta olisi hirveän mukavaa (vaikkakin kirkon järjestämä iltama kyseessä... well who cares..) käydä jossain perhekahvila tyyppisissä jutuissa istuskelemassa vauvan kanssa. Mutta kun eihän niitä iltaisin järjestetä. . :( Ja aikaisemmin ei niitä ole lähellä järjestetty, jotta olisin niihin löytänyt. Minä kuitenkin olen suurinpiirtein samassa tilanteessa kuin nuo isät, joille tuo kerho on tarkoitettu. Olisi kohtalotovereita. Kinda.. 

Aloitin tällä viikolla 85 prosenttisen töissä käynnin. Nyt kun pahin kiirus on takana päin ja vuoden vakuutusmaksut ainakin suurimmalta osin maksettu, voi ehkä hieman hengähtää... Pidin torstain juurikin tuon neuvolakäynnin takia vapaana, mutta jatkossa vapaapäiväni olisi maanantai (muutokset ja joustot mahdollisia). 

Tämä tuleekin heti tarpeeseen, KOSKA Immun leikkaus (se patti ja kulmahammas) on nyt maanantaina. Tampereella. Sain ajan frettituttujen suosittelemalle lääkärille, joka on erikoistunut hampaisiin ja samalla sitten nappaavat luultavastikin tuon patin pois. Patologillehan se luultavammin lähetetään tutkituttavasti, koska ainakaan täällä Jyväskylän Tuhatjalkaisessa ei osattu sanoa juuta eikä jaata, että mikähän ihme se oikein on. Tulehduskipulääkkeet ja antibiootit saatiin kuitenkin ja ohje että leikkauttakaa ne pois.

Stressaan maanantaita, eikä vähiten sen takia, että vielä on vähän auki menenkö sinne yksin Immun kanssa (riippuu kenen auton me saamme lainaan vai matkustanko junalla) vai lähteekö koko kööri mukaan (toivottavasti.. entäs jos Immu menehtyy??? :'(). Ongelmahan on E:n turvakaukalon kiinnitys autoon. Ystäviemme autossa nimittäin on liian lyhyet turvavyöt tähän hommaan. Selvittelemme onnistuuko toisen auton lainaus. Päiväreissu siitä muutenkin vain tulee, koska näin nopealla aikataululla en edes haaveile majapaikan löytymisestä. Pitää nimittäin huomioida rahatilanne (kiitos vakuutusmaksujen keskittymisen tammikuulle sekä vuokravakuuden, joka ei vielä ole palautunut vanhasta kämpästä).

No, onneksi S saa kuvauskeikkoja, joista myös maksetaan. Vaikka menevätkin vähän yö- ja pyhätöiksi... :) Eihän vanhempainvapaalla muulloin saanutkaan työskennellä.

Kommentit

Silkkitassu

Telakka ois aika kätevä olla. Varsinkin jos ei omista autoa ja joutuu lainailee. Tai vaikka omistaiskin. Ja eteen en uskaltais laittaa ellei ole ihan sata varma ettei pelkääjän paikalla ole turvatyynyä. 

Blueberrymommy

Oho, asutteko tekin Kuokkalan suunnalla? Kun mekin asutaan ;)

Silkkitassu

Muutettiin lähelle sitä Ainolanrannan siwaa tuossa puolessa välissä kuuta. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.