Pikkujoulukausi korkataan

Huomenna tämän vuoden ensimmäiset tyttöjen pikkujoulut!! Syödään hyvin ja maistellaan alkoholia ja mennään pitkän kaavan mukaan baarissa. Miehet jäävät kotiin! Mutta sittenhän se stressi vasta tulikin…

 

hiukset.jpg

Kuva viime perjantailta.

Viikko sitten kävin kampaajalla Studio Ak:ssa. Pyysin hieman tyviväriä ja nätit huomioraidat sekä kevennystä ja otsiksen tasauksen (sekä kulmien nypinnän mitä en itse hallitse, joten aina kun käyn kampaajalla, nypitytän kulmani samalla). Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen ja ihana kampaajani myös pinnasi hiukseni ylös nopeaan pinnikampaukseen (apuva, miten sellainen oikein tehdään?! Yritin katsoa vinkkejä, mutta kun kokeilin kotona samaa niin siitä tuli vain repsottava toispuoleinen hökötys.. :/)

Lisäksi sain vinkkejä kuinka käyttää föönin diffuusio-osaa. Rynttää hiukset diffuusio-osan alle, diffuusio-osa ihan kiinni hiuksiin ja ole kärsivällinen. Lopputulos, tosi kivat voimakkaammat kiharat kuin mitä minulla luonnollisesti olisi.

Ja kyllä, minulla on luonnonkiharat. Halusin aina lapsena suorat hiukset, kun ne olivat niin helponoloiset eikä tarvinnut viiden minuutin välein olla takkuja aukomassa. Äiti kuuli jatkuvasti valittamista: ”Miksi minulla on luonnonkiharat??!! Nämä ovat ihan tyhmät!!! Vihaan näitä!!” Nyt en enää vaihtaisi näitä mihinkään, ehkä.. Kuivashamppoot kunniaan. 😉

Monen vuoden lyhyiden hiusten jälkeen olen päättänyt kasvattaa pitkät hiukset. Minulle tuli parikymppisenä tarve vetää hiukset pois melkein kokonaan, tykästyin Winona Ryder -lookkiin. Lyhimmillään sain tehtyä söpön pienen keesin päälaelle. Voi niitä aikoja…

mina.jpg

Tämä kuva parin vuoden takaa. Hiukset jo vähän enemmän kasvaneena.

 

Palatakseni pikkujouluihin. Jännittää hieman… En ole ollut baarissa tyttöporukalla, ilman avokkiani, ties kuinka pitkään aikaan. Pitää muistaa juoda vettäkin.. varsinkin kun mennään pitkän kaavan mukaan. Minulla on paha tapa nimittäin häipyä baarista jo kello 11 vedoten väsymykseen. Nyt ei käy niin! Tänään menen aikaiseen nukkumaan ja nukun pitkään lauantai-aamuna. Syödään jotain lounasta ja touhutaan vähän kotona näätien kanssa. Sitten iltapäivällä alan pukeutua ja valmistautua lähtöön. Kaverin kanssa oli puhetta, että 16-17 välillä alotettaisiin.

Mitä sitä laittaisi päällensä? Tai pikemminkin päähänsä. Mekko minulla on jo katsottuna, tänään jos vielä etsisi sopivat sukkikset ja keksisi mitkä kengät olisivat parhaat tähän keliin. Parhaat talvisaappaani ovat molemmat rikki vetoketjustaan, joten niitä tuskin laitan… Ellen kuumaliimaa vetoketjua kuntoon.. hmm… katsotaan… (suutarikin olisi tietty ollut hyvä ratkaisu, mutta kuka sitä muistaa silloin kun niitä kenkiä ei käytä?)

Jos käyttäisi sitä diffuusio-osaa nyt kun opin käyttämään sitä… Kampausta en varmaan tee, harakanpesä siitä tuli viimeksikin.. Ehkä avokki suostuu laittamaan ne jotenkin (tosin valittaen ”ei tästä tule mitään, osaat sinä tämän itsekin..” säestyksellä)

APUA! Kynnet menee!!!

kauneus hiukset oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *