Rokkibeibi

Toissapäivänä hain lähi-Siwasta Rokkibeibiltä tulleen paketin! Voi kuinka innoissani minä olenkaan lisääntyneestä tavaramäärästä. Paketti sisälsi seuraavaa:

 

Ja sen lisäksi paketista paljastui Kakkusankarien Lumikide-piparkakkumuotti ja piparminttukarkkikepin. Iih!! ^_^ kiitokset hirmuisesti Kristaliinalle ja Annelle hienosta kilpailusta! Yllätyin, kun oikeasti voitin jotain... :)

Nämä täydentävätkin mukavasti vauvalle tehtyjä hankintoja. Vielä kun pääsisi tutkimaan S:n siskojen varastoja (ehkä seuraavalla käyntikerralla jopa? :)) niin tietäisi mitä kaikkea hankintoja kevään-kesän aikana pitää sit tehdä. Kirpputoreille varmaan pitää ainakin suunnata. Omiakin vaatteita olisi yksi jätesäkillinen myyntiin, toisen kävin viemässä kierrätykseen, kun makuuhuone näytti enemmän varastolta kuin seesteiseltä nukkumapaikalta.. :)

 

Kommentit

Katie
Aika kypsä äidiksi

Vau mikä piparimuotti! :-O

Silkkitassu

Tuolla oli tosi upeita muotteja! Ehdottomasti aion hankkia seuraavat netistä. Perinteiset ei oo niin miun juttu.

Heip! Halusin vaan kommentoida, kun meillä taitaa sattumalta olla raskaus ihan samassa vaiheessa :) Tein positiivisen raskaustestin muutama päivä sun jälkeen, ensimmäisen neuvola on 1 päivä sun jälkeen jne. Sen takia on ollut hauska seurailla sun blogia, varsinkin kun itselläni ei ole ystäviä, jotka olisivat hankkimassa vauvaa nyt tai lähitulevaisuudessa. Olen vielä hieman varovainen koko raskauden suhteen, niin en ole pahemmin asiasta kirjoitellut, mutta pahoinvoinnin syövereissä täälläkin mennään. Olisi hauskaa jakaa kokemuksia raskauden eri vaiheissa ja tietysti sen jälkeenkin.

Silkkitassu

Ehdottomasti! :) varovainen minäkin olen, tiedostan et kaikki voi muuttua hetkessä. Mut en osaa olla kertomatta tästä ja olemalla positiivinen, sit jos jotain sattuu niin sit saa itkeä ja murehtia. Päivä kerrallaan.
Tää tuntuu hyvin epätodelliselta, vähän kuin olisi pitkään ollut sairaana eikä usko et päivä jolloin olo on taas hyvä tulisi koskaan.Minulla on yksi kaveripariskunta joka on viikon meitä jäljessä, joten heidän kanssaan jännitetään yhdessä.

Kommentoi