Tampere Kuplii onnellisesti ohi

Reissusta selvinneenä. 

Laitan parin viikon päästä kuvan hienosta cosplaystäni, kunhan kuvat ilmestyvät nettiin valokuvaajalta. 

Perjantai meni pikkuveljen ja hänen poikakaverin kanssa hengatessa ja katsoessa leffoja. Lauantaina heräsin jo kuudelta katsomaan lastenohjelmia ja valmistautumaan cossiin. Aamu menikin sitten puunatessa ja laittaessa yksityiskohtia kasaan. For example piilarit ja peruukki tuli laitettua. Ruskeat silmät eivät ole ehkä minun juttu. Tykkään sinisenharmaista silmistäni eniten. :)

Yhdeltätoista olinkin sitten Finlaysonin alueella sijaitsevalla Siperia-liikekeskuksessa kaikkine tavaroineni odottamassa kavereita, jotta saatiin myyntipöytä kasaan Pienlehtimarssiin. Mukavasti ihmisiä kävi moikkaa ja kyllä jokunen ostikin meidän julkkaria. Päästiin hyvin plussan puolelle, vaikka pöytävuokra oli 10 euroa kahdelta päivältä. :) Tavoite saavutettu. 

Ainakin yksi tunnisti cossini ja pyysi saada ottaa kuvan. Muuten kävinkin sitten ihan kuvauspalvelussa otattamassa kuvan. Olo tuntui hieman vanhalta, kun suurinosa porukasta taisi olla 15-20 vuotiaita... Nooh.. ylitin itseni, kun kerrankin järkkäsin cossin alle kuukaudessa (normaali aika minulla kolme vuotta). 

Myyntipöytiä tuli kierrettyä ja mukaan tarttui seuraavaa:

  • JP Ahonen: Pelinavaus
  • Sanna Ala-Ojala: Ättä ääriolosuhteissa
  • Super Mario Bro:n tähden muotoinen jääkaappimagneetti
  • Kauniita eläinaiheisia postikortteja sekä muuta pientä taidetta

Lisäksi Stockkalta kävin ostamassa suklaata palmusunnuntain kunniaksi. :)

Lauantaina käytiin myöskin syömässä Shanghaissa kiinalaista sekä istuttiin vähän iltaa Plevnassa ja juteltiin JP:n kanssa. Alkoholiton omenasiideri maistui kyllä tosi hyvältä. Puoli vuotta enää.. kyllä se tästä.. :)

Sunnuntaina oltiin taas Pienlehtimarssissa myymässä julkkareitamme. Pojat vahtivat myyntipöytää sillä aikaa, kun kävimme kaverin kanssa kokeilemassa Wacomin Cintig piirtonäyttöä (tahtoo!! kuukauden palkan verran se kustantais...). Tekeleitä voi käydä ihailemassa tuolla. Omani on nro 18 oranssilla pohjalla. Kaveri teki seuraavan susityön. 

Käytiin myös jututtamassa vielä ennen lähtöä JP:tä myyntikojullaan ja oli puhetta jo Helsingin sarjisfestareista ensi syksynä. Toivotteli kovasti onnea ja toivoi, että päästään S:n kanssa mukaan. Puhuivat vähän että poikien pitäisi järkätä varpajaisetkot porukalla. 

Viideltä lähtikin sitten juna takaisin Jyväskylään ja matka sujui mukavasti takaisin. S:ää oli kova ikävä, kun hän jäi tällä kertaa kotiin hoitamaan näätiä.

Paha olo on laantunut jonkin verran. Enää en ihan joka aamu oksenna, varsinkin jos kerkeän ennen puolta kahdeksaa syömään jotain. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.