Uusi pyykinpesukone

Vanha Ignis pyykinpesukoneemme (ollut käytössä ~kymmenen vuotta) alkoi pitämään pestessä mielenkiintoisia ääniefektejä, joten arvelimme, että kone saattaisi olla matkansa päässä. Tämähän ei tietenkään vauvan tulemiseen sovi, joten kun Gigantti ilmoitti sivuillaan ja facebookissa hintapommi pesukoneesta (499€ kone hintaan 299€), päätimme tilata koneen heti meille. Ja mikä parasta ilmaisella kotiinkuljetuksella ja halvalla vanhan poisviennillä. Torstaina päästäänkin sitten pesemään tällä uudella koneella. 

(kuva Gigantin verkkosivuilta)

Entinen koneemme on päältä täytettävä, joten nyt kun uusi kone on edestä täytettävä voin koneen päälle laittaa toisen hoitoalustoistamme. Linkousnopeuskin on parempi kuin vanhassa (1200 vs 900) ja koneeseen mahtuu 7 kiloa pyykkiä. Ehkä tällä kelpaa pestä vauvan vaippa- ja likapyykit! Ja toivottavasti kestää sen kymmenen vuotta, kuten edellinenkin kone. :)

Tämä on muuten ensimmäinen pesukone, jonka olen koskaan itse hankkinut. Soluasunnossa Joensuussa oli kämppiksen kone, Jyväskylässä exän kone, kunnes muutettiin omakotitaloon, jossa talon mukana tuli kone ja kuivausrumpu ja tuo Ignis on S:n hankkima. I feel like a grown-up! 

PS. Gigantti tai LG ei ole maksanut tästä mainostuksesta mitään. :) Eikä myöskään Ignis. 

Kommentit

Silkkitassu

:) hyvä homma! Miten märäks se pikaohjelma muuten jättää pyykit, kun edellisen koneen "pikaohjelma" (kestää about tunnin) jättää pyykit ihan likomäräks.. 

Pipo (Ei varmistettu)

Onnea on toimiva ja HILJAINEN pyykinpesukone! :) Mukavaa että saitte uuden, meillä tuo mun mummon vanha kone vetää aina lingotessa sambaa tuolla kylppärissä eikä vessaan uskalla mennä kun ei tiedä että millon se hyppää syliin!

Silkkitassu

Hyvä tietää! En enää viime viikkoina uskaltanut mennä kylppäriin myöskään, kun äänet olivat tosiaan aika mielenkiintoiset... Muuten Igniskin on ollut suht ok ääninen... 

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Meilläkin on LGn pesukone, tosin eri malli. Olen ollut erittäin tyytyväinen! Meidän koneessa pikaohjelman linkousnopeutta voi muuttaa, silloin pyykeistä saa halutessaan kuivempia (ja pesuaika pitenee muutamalla minuutilla).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.