Viikolla tapahtunutta

Porkkanasose maistuu. :) Tein pakkaseen valmiiksi sosetta pari jääpalamuotillista lopuista porkkanoista, joita jääkaapissa vielä oli. Sekoitamme lämmitettyyn soseeseen korviketta pikkaisen ja tätä herkkua on nyt kahtena iltana annettu, muuten mennään maidolla. Yllättävän paljon pysyy suun sisällä (menee mahaan) ja ruokaa maiskutellaan innoissaan. Maha ei myöskään ole mennyt sekaisin, ainakaan vielä. Jos arvioisin sosemäärää, jonka vauva kerrallaan syö, niin sanoisin, että viisi pikku lusikallista. 

Kommentit

Kath

Ihana murunen! ♥

Voi noita aikoja! Miten meillä voi olla jo muka niin iso poika. Vieläkin sitä pitää ihan vauvana, mut tämmöset jutut saa muistamaan kaikki tommosetkin ajat! :)

Silkkitassu

Vieläkin tuntuu ihan oudolta että tuo pikkuinen kasvaa vielä joskus (pian) toimivaksi taaperoksi... huih.. aika menee nopeasti!
E on kyllä kietonut meidän sydämet ihan sykkyrälle!

Kath

Joo tuntuu se oudolta, meijänki poika muka alkaa olla taapero. En usko, vastahan se synty ja oli niiin pieni ♥ Mut eilen taas näin kaverin 3kk pienen pojan, sitä pidellen sylissä tajus et miten iso se meijän poika oikeesti on! Ja kuinka paljon toinen onkaan oppinu kaikkea. Sitä varmaan vaan aina pitää omaansa ihan vauvana :D

Silkkitassu

Mietittiin et varmaan vasta sit kun E saa omia vauvoja niin se ei sit ole enää vauva meidän mielessä.

Kath

Hah totta! Pakko se on varmaan sillon viimestään uskoa :D

*Maria* (Ei varmistettu) http://lovebeyondwordsblog.blogspot.com

Kiva kuulla, että sosekokeilut sujuvat hyvin! :) Mä suuntaan myös huomenna kaupoille ja kokeillaan porkkanaa ekaksi. Sen pitäisi olla ainakin vähän tuttu maku, kun porkkana-perunavelliä on nyt juotettu myös :)

Silkkitassu

Jee! Soseestakin saa vellimäisempää kun lisää vähän enemmän maitoa/korviketta tai sit sitä keitinvettä. Vihdoin ruokalapuillekin tulee käyttöä. :)

Kommentoi