Viikonlopun mietteitä

Lauantaiaamuna sängyllä maatessamme avokkini, S, tokaisi: ”Minä tahtoisin olla jo isä. Miksi siinä pitää olla se odotusaika? Vaikka kyllä minä kuvaisin vauvamasusi kasvua, ihan mielelläni… mutta kun minä tahtoisin jo olla isä..”

Minä tietenkin olin ihan awww… Tiedän kyllä realiteetit, odotetaan nyt kuitenkin jonkin aikaa ennen kuin ruvetaan kokeilemaan raskautumista. Totesin vain siihen:  ”Sinun pitää sit vaan uskaltaa tehdä päätös asiasta, jos tahdot tulla isäksi..”

En halua painostaa häntä, kun S jo muutenkin stressaa kaikesta (ei se tarvitse minun jatkuvaa vauvakuumeiluani enää siihen aiheuttamaan harmaita hiuksia). Katsotaan nyt ensin hänen koulunsa loppuun ja et hän saisi töitä. Ja päästäisiin isompaan asuntoon. Tai sitä kuuluisaa kohtaloa…

Edellisissä postauksissa mainitsemani pikkujoulut olivat lauantaina. Ohessa näette kuvia kampauksestani. Käytin diffuusio-fööniä ja koristelin hiukseni mustalla kukkakoristeella. Koruni on ystäväni itsetekemä koru. Rakastan siinä käytettyjä koristeita, ihan minua!

mina2.jpgmina3.jpg

Pahoittelen teinimeininkiä ja huonoa valaistusta.. 🙂

suhteet oma-elama rakkaus ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *