Moderni vispipuuro chian siemenistä ja kauramaidosta

vispipuuro.JPG

Tämä vispipuuro on mainio tapa aloittaa uusi viikko. Maanantai tuntuu suorastaan mukavalta, kun lautasella on läjä vaaleanpunaista superpuuroa. Resepti on mukaelma Emmi-Liia Sjöholmin mainiosta Viljaton kattaus -kirjasta löytyvästä ohjeesta. Satsista saa kaksi pienehköä tai yhden suuren annoksen.

Tarvitset:

– 1 dl chian siemeniä

– 2,5 dl luomukauramaitoa (myös muut (kasvis)maidot käyvät)

– 1 dl pakastepuolukkaa

– 1/3 banaania

– ripaus suolaa

– 1-2 rkl hunajaa

Liota chian siemeniä maidossa kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen. Blendaa tai sauvasekoita chiaseos muiden ainesten kanssa tasaiseksi massaksi. Sekoita joukkoon muutama pakastepuolukka sattumiksi. Syö tai tarjoile heti.

Flow-festareita voi jatkaa maanantain aamupalapöydässä kuuntelemalla Belle And Sebastianin Girls in Peacetime Want to Dance -levyä. Ja ehkä ottamalla blenderin pyöriessä pari tanssiaskelta.

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Mieli Terveys