Hiuskriisi

Heippa!

Musta on jotenkin surullisen hauskaa, että hiusalan opiskelijalla on todellinen hiuskriisi. Häärään päivät pitkät hiuksien parissa ja oma tukka on täys katastrooffi. Kaikkihan alkoi siis tästä..

värjäsin mun hiukset kesällä tumman lila/ruskeaksi. Joka ei musta ollut tarpeeksi kirkas vaan vähän haaleahko lila. Eli tälläinen.

siekkinensanja

image.jpeg

Joihin päätin laittaa lilaa suora väriä… Ja tulos oli tässä… Pahoittelut mökki lookista 😀

image.jpeg

 

Tämän jälkeen värjäsin tukan hyvin punaisella ruskealla ja tässä oli sen tulos josta tykkäsin tosi paljon, mutta väri haalistu kuukaudessa jonka jälkeen ajattelin yrittää päästä mun oman hiuksen sävyyn joka on siis kullan 

 

image.jpeg

Tässä oli sitten tulos joka oli muuten ihan täydellinen ja tykkäsin ihan hirveesti siitä! MUTTA…tuola keskellä päätä oli läntti punaista väriä edelleen joka tosin harvoin sieltä vilahteli koska pidin jakausta aina niin ettei se näkynyt mut silti se häiritsi mua paljon. Jonka jälkeen värjäsin kullan ruskella sävyllä ja koska mun hius nähtävästi imaisee kaikki värit heti niistä tuli sitte semmoset tosi tumman ruskean vihertävät.. Väri oli ihan kiva silti siellä oli taas kerran se , mutta kun se oli vihertävä 😀 joten päätinpä sitten laittaa kaapista löytyvää colormask shampoota sävyssä red, koska vihreän vasta värihän on punainen kaiken järjen mukaan silloin punainen sävy olisi häivyttänyt vihreää. Sen tuloksena oli siis sitten tämä..

image.jpeg

Elikkäs nyt ollaan taas lähtötilanteessa melkeinpä 😀 Hiuksiakin jouduin lyhentämään ainakin 5cm näiden lukuisten värjäyksien jälkeen. Toki värjäysten väleissä oli aikaa vähintään kk per väri eli ei kumminkaan ihan putkeen. Onneksi meillä alkaa ens viikolla värikurssi ja saan ehkä siellä sitten vihdoin sen täydellisen sävyn mitä haen. 😀

huhh tästä postauksesta tuli ehkä enemmän avautumis postaus kun oli tarkoitus anteeksi siitä 😀 

ihanaa lauantaita kaikille 🙂

S<3

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *