Mitä on Olaplex? +alekoodi

*hoito saatu

Monet varmastikin on törmänneet jo tähän uuteen hiustenhoidon mullistavaan uutuuteen, Olaplexiin.

HOXX lopussa tiedossa ALEKOODI

Sain tänään vasta itseasiassa kuulla, että Olaplex on ainoa brändi siis, joka tuottaa tätä aitoa oikeaa Olaplexia. He ovat siis patentoineet kyseisen tuotteen kokonaan eivätkä jaa omaa salaista aineosaansa. Fiksua, eikö?! Muutamat muut brändi ovat vissiin keksineet omat plexinsä kuten esimerkiksi Wella, mutta se ei kuitenkaan ole sama tuote tämän alkuperäisen kanssa.

Olaplex siis yksinkertaisuudessaan on suunniteltu hoitamaan hiusta, ja sitä yleensä käytetään esimerkiksi värjäyksen yhteydessä, jotta hius ei vahingoittuisi yhtä paljoa. Olaplex myös mahdollistaa rajummatkin hiusten muodonmuutokset ilman hiusten täyttä tuhoutumista.

Itselläni on ollut jo pitkään todella hyvä kuntoinen tukka, sillä en värjää sitä kovinkaan usein ja käytän hiustenhoidossa pelkkiä kampaamotuotteita.

Muistan ikuisesti nuorena, kun haave oli kasvattaa pitkät hiukset. Tietysti kuuluin  tähän kaartiin, jotka ajattelivat hiusten kasvavan nopeammin mitä vähemmän ja harvoin niitä leikkasi. Totuushan on kuitenkin se, että hiusten latvat kuivuvat ajan kanssa meillä kaikilla, ja ne on hyvä leikata pois säännöllisesti. Onneksi nykyään olen vähän fiksumpi enkä kulje kaduilla ivan hamppu hiuksilla…:D

Olen kuitenkin jo hetken hieman haaveillut päästä kokeilemaan tätä kehuttua hoitoa. Ilokseni ystäväni Elina toimii kampaajana kauneussalongissa nimeltä Maisen de Donies ja halusi tarjota minulle tämän hoidon.

*

Ylempänä siis kuva hiuksistani ennen Olaplex hoitoa. Hiukset ovat hieman kuivat latvoista sekä kaipaisivat hieman ehkä kirkastusta. Olen värjännyt hiukseni viimeksi kohta kolme kuukautta sitten, joten juurikasvuakin on nähtävissä. Itse tykkään enemmän luonnollisesta lookista hiuksissani, jonka takia en ole halunnut värjätä koko päätä vaan laittaa pelkkiä raitoja.

*

*

Tässä kuva hiuksistani hoidon jälkeen. En tiedä tarvitseeko enempää sanoa, kun että eronhan huomaa aivan selkeästi! Hiukseni kiiltävät kauniisti, ovat suorat sekä paksun näköiset. Hiukseni tuntuvat taivaallisen pehmeiltä ja sileiltä! En voisi enemmän suositella kaikkien kokeilemaan Olaplexia, sillä eron huomaa heti. Hius myöskin pysyy aika pitkään pehmeänä sekä sileänä.

*

NYT siihen alekoodiin

Eli mainitsemalla minut ’SALLA’ Maison de Doniesin ajanvarauksen yhteydessä saat -20% Olaplex hoidosta (norm.hinta 70,- alekoodilla 56,-)

Alennuskoodi on voimassa vain ystävälleni eli Elina nimiselle työntekijälle koko maaliskuun ajan.

Pääset tästä Maison de Doniesin nettisivuille.

*

Laittakaa ihmeessä kommenttia, jos herää mitään kysymyksiä!

XX Salla

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *