TRENDIKKÄÄT SMOOTHIET

Smoothie, se trendikäs juoma

Tuntuu, että tänä päivänä smoothieta saa joka kulmasta, ja että netti on täynnä kaiken karvaisia ohjeita, jotka ovat monimutkaisia ja tarvittavat aineet ja välineet ovat ylihinnoteiltuja.Tekeekö sinun mieli smoothieta, mutta tuntuu, että raha ei riitä hyvään smoothiemasiinaan, tai että pitäisi hirveästi ostaa erilaisia marjoja ja ihme jauheita? Jos näin on, niin lue tämä blogi,niin saat tietää herkku smoothien salat!

Lähes ilmainen sekoitin

Lyödään heti fakta pöytään, joka saattaa yllättää monet. Smoothieen ei tarvitse blenderiä. Pelkkä sauvasekoitin riittää hyvään smoothieen.Itse teen omat smoothieeni Severinin sauvasekoittimella, joka maksoi Veikon Koneessa vain 14,90 euroa. Tietenkin voit ostaa melkein tuhat euroa maksavan tehosekoittimen, mutta tiesitkö, että yhtä hyvän saa sillä Severinin. Prisman muovikulhossa sitten sekoitan, ja kyllä muuten toimii!

Mitä laittaa sitten smoothieen?

Osa ihmisistä ajattelee, että smoothieen tarvitsee paljon aineksia, johoin sitten kuluisi hirveästi rahaa. Ei tarvitse. Itse poimin kesäisin niin paljon mustikoita, jotta ne riittää koko vuodeksi. Välillä toki joudun ostamaan ässän pakastemustikoita ja -mansikoita. Liskäksi ostan jugurttia, tietenkin halvinta mitä kaupasta löytyy. Sitten vähän sokeria ja tadaa, se on siinä!

 

bumban marjaisa smoothie

Ainekset (2 annosta)

20 min
{
AKTIIVINEN 10 min
PASSIIVINEN 10 min

Tee näin:

tarvitset:

2dl mustikoita (pakaste)

2dl mansikoita (pakaste)

jugurttia maun mukaan

3 rkl sokeria

ota valmistusvälineet ja ainekset esille. Jos on tarve, voit sulattaa marjat mikrossa ennen blenderöimistä. Laita kaikki ainekset kulhoon, jonka jälkeen soossaat kaiken. SEn jälkeen kaada juoma laseihin. Ihania nautiskelu hetkiä!

hyvinvointi suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *