Ensimmäinen postaus

Moikka!

Kiva että säkin olet eksynyt tänne, tässä on tämän blogin ihka ensimmäinen postaus. Olen innokas matkustelija ja teenkin paljon reissuja niin yksin kuin yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Tässä blogissa olisi tarkoitus jakaa matkavinkkejä eri puolilta maailmaa. Kuvassa alla on Zurichin kaupunki Sveitsistä jota lämpimästi suosittelen niille, joilla ei matti vielä ole käynyt kukkarossa. Vitsit sikeen, tälle kaupungille ajattelin pyhittää oman postauksen myöhemmin.

Olen siis juuri kolmenkymmenen ikävuoden rajapyykin ylittänyt nainen jolla on pysyvä koti pääkaupunkiseudulla, tietysti hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä 😉 Mainittakoon ettei minulla ole lapsia joten tässä blogissa ei pahemmin lapsiperheille vinkkejä heru. Pidän kyllä lapsista, mutta minulle niitä ei vielä ole suotu.

Tärkein aspekti matkoillani minulle on ruoka. Rakastan ruokaa joten matkoillani koluan läpi niin kaupunkien kahvila- kuin ravintolatarjonnankin, ruokamarkkinoista puhumattakaan. Olen myös hyvin aktiivinen ihminen joten taksien ja muiden liikennevälineiden käyttö jää usein vähäiseksi, jos en nyt kaupungin keskustaa paljon pidemmälle lähde tutkiskelemaan ympäristöä.

Lopuksi on varmasti myös tärkeää mainita että kaikki tässä blogissa julkaistavat kuvat olen itse ottanut.

Blogi tulee siis sisältämään paljon vinkkejä jotka ovat minun henkilökohtaisiin kokemuksiini perustuvia. Pohdin myös paljon omaa elämääni ja ihmettelen maailmanmenoa. No, eipä tässä sitten paljon muuta  sanottavaa olekaan kuin että tästä se lähtee! Tämä on minun ensimmäinen blogini joten saas nähdä mitä tästä tulee.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *