Keitäs me ollaan?

Minä käytän täällä nimeä Solaria ja se sointuu niin hyvin oikean nimeni kanssa, että eräs tuttavani kysyi aionko ottaa sen uudeksi etunimekseni. Olen lyhyt ja paksu aikuinen nainen, pukeudun aina mustaan ja elelen Tampereella kerrostaloyksiössä kolmen kissani kanssa. Olen työkyvyttömyyseläkkeellä mielenterveyteni takia ja rakastan kissoja, kirjoja ja kotoisaa arkea. 

image.jpg

Panu-kissa on rodultaan exotic eli lyhytkarvainen persialainen, se on iältään neljä vuotta ja on luonteeltaan erittäin sosiaalinen ja huomionhaluinen. Panu on ostettu kasvattajalta silloin joskus muinoin kun minulla vielä oli rahaa ja se on siis lemmikkitasoinen rotukissa: Panun pikku korvat ovat aivan liian isot näyttelykissalle! 

image_1.jpg

Niilo on Kisu ry:ltä otettu koditon kissa, joka sai luotani ikioman loppuelämän kotinsa. Niilo oli tullessaan hyvin arka, mutta parin vuoden aikana se on edistynyt kehrääväksi ja puskevaksi kotikissaksi. Kyllä Niilo vieläkin menee nurkkaan piiloon kun ovikello soi, mutta jos tulija on sille tuttu ihminen kuten vaikka joku kolmesta parhaasta ystävästäni (jotka muuten kaikki ovat homomiehiä) tulee Niilo pian esille ja tervehtimään vierasta. 

image_2.jpg

Vikilii tuli luokseni syksyllä ensikotikissana eli olen mukana kissojensuojeluyhdistys Kisu ry:n toiminnassa hoitamalla kodissani ikiomaa kotiaan odottavia kodittomia kissoja. Olin miettinyt jo pitkään kolmannen kissan hankkimista ja kun Vikilii ja Niilo tykästyivät toisiinsa päätin, että nyt on sopiva hetki ja Niilon tyttis sai jäädä tänne. Vikilii on pikkuruinen pippuri, mutta kyllä se osaa usein helläkin olla ja tulee aina aamukahvin aikaan jalkoja puskemaan ja rapsuja pyytämään. 

image_0.jpg

Ensikotikissana eli kotia odottavana hoidokkina minulla on tällä hetkellä rouva Tikru, joka on askartelupöydän takaisessa romunurkassa asusteleva soma maatiaismatami. Rohkeasti ja hirvittävää ihmisolentoa uhmaten se tohtii käydä ruokakupilla, hiekkalaatikolla ja raapimapuulla eikä pelkää edes pyykkikonetta.

Tämän sakin edesottamuksista olisi tarkoitus postailla pari kolme kertaa viikossa, aiheina lähinnä koti ja arki ja kissat ja kaikenlainen sekalainen touhuilu. Kissankuvia laitan aina kun valaistusolosuhteet sallivat kuvaamisen! Tervetuloa blogiini siis!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *