Lankalauantain langat

Jos saan jouluna aloitetut sukat pääsiäisenä valmiiksi voin ruveta jo pohtimaan seuraavaa käsityötäni ja otin siksi lankalaatikot katsottaviksi. Kuten lankavalikoimasta epäilemättä voi päätelläkin: en aio tehdä yksiväristä!

image_3.jpg

Panu-kissa johti tätä lankakatselmusta asiantuntevalla otteella ja Niilo meni laatikkoon kävelemään. En oleta työnjohdoltani mitään vähempää kuin täydellistä omistautumista ja siksi lankalaatikkoni tarkastetaan joka kerta kun otan ne esiin, sillä ovathan lankojen hajut ja muut ominaisuudet voineet muuttua dramaattisesti viime kerrasta!

image_4.jpg

Vikilii varmistaa omalta osaltaan, että kaikki langat varmasti ovat perusteellisesti kissankarvoissa ja siten tarpeeksi pehmeiksi ja kissaystävällisiksi todettuja.

image_5.jpg

Lopulta myös ensikotikissa rouva Tikru tuli piilonurkastaan, teki lopputarkastuksen ja totesi lankatilanteen kissojen kannalta hyväksyttäväksi. Hyvä mun tiimi!

image_6.jpg

Pitkällisen pohdinnan ja mallailun ja langanlaskennan jälkeen tulin siihen tulokseen, että virkkaan mustasta langasta kaulahuivin, johon tulee runsaat pinkit ja liilat hapsut. 

image_7.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *