Lupaukseni vuodelle 2019

49855595_598491147243107_8445573091844685824_n.jpg

 

1. Luo blogi 

    – Tämänhän voin jo listata tehdyksi

2. Päivitä sitä blogia säännöllisesti äläkä hylkää sitä

    – Tähän pyrin oikein kovasti! Motivaatiota ja aiheita ainakin löytyy. Ja nykyään aiikaakin, kun Aiju tykkää touhuta paljon yksinään ja menee joskus jopa aikaisin nukkumaan. 

3. Nauti Aijun kanssa vikoista vauvakuukausista

    – Niin se vaan meidänkin neiti lähestyy vuoden ikää ja kohta neiti on ”virallisesti” taapero. Vaikka omalle äitilleen tyttö tulee olemaan oma vauva vielä monta vuotta. 

4. Ota enemmän aikaa parisuhteelle

    – Meille tulee Yogin kanssa torstaina vuosi täyteen naimisissa oloa. Samalla siitä ajasta 80 % on ollut Aijun ensimmäistä vuotta. Eli täytyy sanoa, että parisuhde on jäänyt vähän taka-alalle näissä tohinoissa. Mutta tänä vuonna pidetään huolta siitä, että päästään viettämään aikaa myös ihan kahdestaan. Itseasiassa meitä oottaa hotelliyö  Porin Vaakunassa parin viikon päästä. Aiju jää silloin mummin kanssa kotiin ja me vanhemmat saadaan nautiskella hetki vaan toistemme seurasta. Tulee kyllä tarpeeseen, vaikka tiedän jo nyt, että erossa olo tulee olemaan vaikeaa. Ei ehkä niinkään Aijulle, vaan sen äidille, haha. 

5. Ota aikaa omille jutuille ja toteuta itseäsi

   – Ymmärrettävästi lapsen tulon myötä sitä on hetkeksi unohtanut ne omat jutut ja kiinnostuksen kohteet. Tänä vuonna haluan kuitenkin lähteä taas toteuttamaan itseäni ja tehdä sitä mistä pidän. Laulaminen on aina ollut mulle ihan ykkösjuttu, joten tänä vuonna sain vihdoista viimein ilmoitettua itseni laulutunneille! Haluan myös jatkaa juoksuharrastusta, joka Australiaan muuton jälkeen jäi harmittavasti taka-alalle. Pitää vaan ostaa kunnon urheilurintsikat eka…haha. 

6. Pidä huolta itsestäsi! 

   – Tää on tärkeä. Haluan opetella syömään säännöllisesti, juomaan vettä enemmän, nukkumaan ilman puhelinta sängyssä, harrastamaan enemmän hyötyliikuntaa ja ulkoilemaan päivittäin! Koska nämä kaikki on jäänyt mulla jonnekkin menneisyyteen odottamaan sitä päivää, kun taas muistan niitä tehdä. NO NYT RUPEEN TAAS MUISTAMAAN! 

 

Sitten se tärkein…

 

7. Matkusta Indonesiaan Aijun ja Yogin kanssa

 

    – Aiju ei ole vielä tavannut indonesialaisia isovanhempiaan ja mun sydän särkyy, kun mietin kuinka paljon Nene ja Kake odottaa Aijun tapaamista. Siksi tänä vuonna meidän on PAKKO päästä käymään Indonesiassa. Ja toki muutenkin. ’Yogi haluaa nähdä perheensä lisäksi ystäviään, se haluaa surffaamaan ja tietenkin sillä on kauhea ikävä indonesialaista ruokaa. Mulla on myös ikävä ihmisiä Balilla enkä malta oottaa, että päästään esittelee Aiju kaikille. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *