Joulu tuli kotiin!

 

Ihanin aika vuodesta on täällä taas! (heti kesän jälkeen) JOULU! <3 

 

 

Olen aina ollut täysin jouluihminen. Tässä jouluvalmisteluissani aloin jo miettimään seuraavaa joulua ja ostetaanko uusia koristeita..tai siis ostetaan mutta minkähän laisia.  Me ollaan molemmat mieheni kanssa jouluihmisiä, mikä on mahtavaa! En voisi kuvitella joulua sellaisen ihmisen kanssa joka ei ollenkaan tykkäisi jouluhössötyksestä ja koristeista ja kaikesta jouluisasta tunnelmasta. Olen kerran seurustellut sellaisen ihmisen kanssa jota  ei voinut vähempää kiinnostaa joulu...Meidän huushollissa oli silloin tasan yksi joulukalenteri ja yksi jouluverho kappa..that's fucking it! ..TYLSÄÄ..Kerran yritin sujauttaa sisustukseen yhden joulukoristeen..mies  huomasi sen ja suuttui siitä.

Se oli ihan kamalaa kun ei voinut ostaa mitään ihania joulukoristeita eikä mitään..Koita siinä sitten päästä joulutunnelmaan. ONNEKSI nyt on toisin! :) 

Niin ja isäni on myös yks oikea Grinch..jouluhengen pilaaja. Ei ole koskaan perustanut joulusta. Hän sanoo, että se on kaupallista kulutusjuhlaa. Lapsena meillä oli kotona joulukuusi...mutta ei aina. 

Tämä nykyinen avopuolisoni tykkää joulusta yhtäpaljon kuin minä! Itseasiassa meillä tais tänä vuona "vähän" lähteä lapasesta ... :D joulukoristeita kun jäi laatikollinen laittamatta , kun eivät olisi mahtuneet enää tänne ..tai siis me ei oltais enää mahduttu tänne..

Piti kumminkin ostaa joku uusi joulukoriste..ostettiin 5 uutta...hups!  

 

MUTTA ....NYTHÄN ON JOULU JA NYTHÄN ON JOULU  JA NYTHÄN ON JOULU TAAS!

 

Siis yks mitä oon metsästäny jo hyvissä ajoin ennen joulukuuta on ne himputin joulusaippuat! Ne ihanat Gunryn joulusaippuat!

Oon käyny melkeen joka päivä Cittarissa ja Prismassa, mutta turhaan..Juu, tiiän että niitä voi tilata esim. Kärkkäiseltä..mut c'moon.. Viime joulunakin oli Prismassa niitä.. tai ainakin sitä edeltävänä.. Ja siis mää toivon, että tää ei oo mitään asuinpaikka syrjintää.... TYYLIIN: "Kun et asu stadissa jää sulta Gunryt saamatta!"  :D ..Kyllä niitä Porissakin sillon pari vuotta sitten oli.. hmmph...No metsästys jatkukoon! 

Niin ja joulukuusi tietenkin hankitaan perinteisesti Liisantorilta. Siinä viikkoa ennen jouluaattoa hommataan yleensä joulukuusi, että kestää Tapaninpäivään.

Tässä kuvia meidän jouluisasta tunnelmasta: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mörkö ja hänen uusi BFF :)

 

Takan reunustan kaverukset

 

 

 

 

Joulukorteille paikka pussukassa :)

 

 

 

 

Toivottavasti kuvilla pääsee joulutunnelmaan! :)

 

Ihanaa joulunaikaa ! 

 

 

Kommentoi