Kukkajuhlaa!

 

Aikainen kesä kun koitti niin olihan se laitettava  puutarha kuntoon. 

Olen aina halunnut istuttaa kesäkukkasia sellaiseen isoon ruukkuun jonka voi laittaa tuonne pihalle. Olen mielessäni visioinut sellaista puista kukkaruukkua. Harkitsin ja harkitsin, kunnes eteeni tuli rottinkinen söpö kukkaruukku. Hyvä pongaus! Tää paikka missä tämä ulkoruukku on niin sijaitsee aivan meidän talomme edessä. Näkyy hyvin myös tielle. 

Ostettiin kesäkukat tällä kertaa Prisman Kesäpihalta. "Pinkkiä pitää olla!" tokaisin miehelleni. Löydettiinkin sitten Petunioita. Yks pinkki, yks liila ja yks tummemman pinkin värinen (en ole mikään kauhea viherpeukola niin on nimetkin vähän hakusessa ja värien nimet näköjään myös :D )

Saatiin ihana laatikko kantoavuksi! Vanha tomaattilaatikko teki hyvin työnsä ja istuin autoon sylissäni tomaattilaatikko täynnä Petunioita!

Onnellisesti perillä! ja myös Petuniat! <3

Oi että!

Sitten alkoikin Petunioiden istutus ruukkuun

Kyllä sinne paljon mahtuikin multaa! Ei ihan täyteen tietenkään, kun Petunioiden juureenkin pitää laittaa multaa. Ostettiin nyt tälläkertaa tälläistä multaa. Vielä kasteluveteen lorautetaan korkillinen Biolanin luonnonravinnenestettä.

Tätä ravinnenestettä laitan tosiaan kastelukannuun sen korkillisen. Käytän tätä myös kukkapenkkiin.

Noin. Kesäkukat kauniista omassa piharuukussaan :) Oli aika jännää ottaa niitä tosiaan pois sieltä ruukuistaan. Piti toivoa ettei tällä minun tuurilla Petuniat lennä kädestäni maahan. Onneksi ei lentäneet. Jos joku ihmettelee tuota ruuvimeisseliä, niin sillä revittiin auki tuo multapussi :D

Siinä ne kaunokaiset nyt ovat :) Pitääkin aina tarkistaa ,ettei joukossa ole kuolleita varsia tai kuihtuneita kukkia. Nyppäsen pois jos on. Täytyykin tästä taas mennä tarkistamaan tämän päivän tilanne.

Oli tuulinen päivä ja se toi haasteita kuvaamiseen :D

Osa lukijoista ei varmaan ollenkaan ylläty, kun näkevät Mörkön taas tässäkin :D Kyllä, hän on myös eräänlainen työnjohtaja. Omasta mielestään ainakin. Siinä ollaan tultu sitten katselemaan mitä alamaiset ovat saaneet aikaan.

Eipäs syödä mamman kukkia herra hortenomi!

Nyt kun pääsin vauhtiin niin pitäähän sitten pitää sellaine pieni sightseeing pihaamme. Talomme seinustaa koristaa vuorenkilpirivi.

 

Tähän kukkapenkkiin ripoteltiin kesäkukkalajitelma -pussista siemeniä. Odotetaan vielä innolla minkälaisia kesäkukkia sieltä alkaa tulemaan. Pussissa kun luki vaan, että kesäkukkalajitelma.

Pihallamme kukkii myös villiorvokkeja :) Pieniä söpöjä yllätyksiä. Ei olla mieheni kanssa niitä ennen tässä meidän pihassa nähtykään. Kukkiiko kenelläkään teillä näitä villiorvokkeja pihamaassa? 

Meillä on pihassa 3 omenapuuta ja kaikki kukkivat kauniisti :)

Tämä oli aivan mahtava löytö! Aurinkokennot. Nämä perhoset tässä keräävät auringonvaloa ja illalla pimeällä loistavat ja vaihtavat vielä väriään. Keltaisesta siniseen ja punaisesta violettiin. Ihanat <3 Näistä teen erikseen uuden postauksen  :)

 

Kivaa päivää kaikille ! :)

-JollyHolly

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.