Kotijumppaa jos sali ei natsaa. Löydä oma jumppasi näistä videoista!

Aina ei jaksa lähteä salille. Joskus on vain sellainen olo, että nyt ei huvita vääntäytyä sinne hikiluolaan. Ei jaksa muita ihmisiä ja on se lähtemisen vaikeus ja sitäpaitsi se maksaa. Maksaa ihan liikaa ..8e per tunti…  Minusta liikunnasta ei pitäisi maksaa. Se on hyvinvointia ja sen pitäisi olla maksutonta.

Tässä oiva vaihtoehto salille! Nimittäin ihan perus kotijumppa <3

Eikä maksa ees mittään. Ainoastaan käsipainot ja jumppamatto maksaa mut ei muuta.

Listaan tähän alle omia suosikkijumppia/tansseja joita löysin Youtubesta.

Helppoja liikeitä ja pysyy perässä varmasti. Niin ja aina on se kelaus nappi ja pysäytys nappi jos joku kohta meni ohi 😀

Tässä pari esimerkkiä: 

Cindyn kotijumppa. Kun olin nuori ja asuin vielä kotona niin äitini oli ostanut tämän kyseisin vhs-kasetin ja yhdessä jumpattiin. Toimii kyllä edelleen!  Tulee muuten hiki ja suosittelen aloittelijoita tai niitä kenellä kunto ei ole vielä tarpeeksi hyvä niin kehoitan teitä tekemään jokaista liikettä enintään 5 kertaa..(jokainen tietty itse tietää kuinka paljon jaksaa tehdä) Cindy tekee jokaista liikettä ainakin 10 kertaa ja siihen ei kannata ryhtyä, ellei tiedä että oma peruskunto on sen verta hyvä, että huomenna sitten pääsee ylös sängystä. Video sisältää esim. potkuja, kyykkyjä, lattianpoikki sarjoja, hyppyjä, vatsalihaksia sekä käsipainoilla tehtäviä sarjoja.

MAHTAVA kokokehon jumppa! Tee vaikka ensin 1 kerta viikossa tämä jumppa ja muina päivinä muuta liikuntaa esim painoja jne. Sitten kun kunto nousee voi tehdä vaikka 2 kertaa tämän jumpan. Voi myös yhdistää jumppia, että tekee tämän vaikka maanantaina ja torstaina nyrkkeilyharjoitukset 🙂

Marlon Alves on tullut tunnetuksi Youtubesta löytyvistä Zumba- videoistaan. Hän tekee videoista helposti seurattavaa. Monta videota löytyy ja on helppoja coreoita sekä vähän vaikeampia. Valitse itse omasi. Tässä yksi helpoimmista Marlonin Zumba-tanssivideoista. Ei muuta kuin kokemaan tanssin riemu! P.S. Taattu hiki!

Haluatko kokeilla nyrkkeilyä kotona? Tässä oiva nyrkkeily harjoitus! Itse en ole koskaan kokeillut nyrkkeilyä ja hain Youtubesta videoita joissa opetetaan nyrkkeilemään. Löysin tämän mahtavan videon ja aloittelija pääsee taatusti hyvin mukaan. Liikkeet lähtee alkutekijöistä. Ensin liikkeet opetetaan hitaasti ja sitten niihin lisätään vähän vauhtia ja lopuksi yhdistetään kaikki liikkeet ja NYRKKEILLÄÄN tosissaan! 🙂 😉  Tämä video on monipuolinen sillä tässä videossa tehdään myös kokovartalo cardio. Eli käydään koko kroppa läpi esim. punnerrukset, vatsalihakset, selkä, jalat . Tehokas treeni kokovartalolle! Voin sanoa että tehtyäni kaikki liikkeet ja sitten herätettyäni sisäisen kilpailijanvaistoni  tein liikkeet adrenaliinin vallatessa ihan täysillä..niin seuraavana aamuna oli hieman vaikeuksia nousta sängystä ja kulkea normaalisti. Eli tehkää rauhallisesti liikkeet ja tehkää taas puolet vähemmän mitä videon tyypit tekevät. Varsinkin jos olet aloittelija.

P.S. Videon tekijä eli POPSUGAR Fitness on aivan mahtava! Tuolta kyseiseltä Youtube-tililtä löytää mooonta todella hyvää kotijumppa videota! Käykää tutustumassa

Alhaalla tuossa vielä yksi heidän videoistaa. Nyt paljon puhuttu matalatehoinen liikunta polttaa eniten rasvaa.

 

JANE FONDAN kotijumppa! aah!  Kuinkahan monen kotoa löytyi  tai löytyy tämä VHS? 🙂  Vanhempieni luota löytyy ja tätä tuli jumpattua nuorena mooonta kertaa! Joten eiköhän verestetä muistoja ja rullataan matot sivuun ja ei muuta kun jumppaamaan! Mä vedin tämän jumpan läpi tässä yks ehtoo ja voi hitsit mitkä flashbackit! Pukeuduin tietty hassuimpiin jumppavaatteisiini 😀 (ei toki tarvitse ellei ole hupsu niiku mä)  Tehdään alkulämmittelyä , painojen kanssa hikoilua ja sitten aerobicataan hyvällä mielellä ja lopuksi tehdään selkälihasliikkeitä ja vatsoja sekä tietenkin loppuvenytellään ! 🙂  P.S.  Lemppari tanssini alkaa kohdassa : 44:41  JIIHAA 🙂

P.P.S  Tämä  jumppavideo on helppo!  ei siis vaikeita liikkeitä.

Ihan tosi mahtavaa, että tämäkin jumppavideo on löytänyt tiensä Youtubeen!

Kaikille tanssia rakastaville ja sitä ehkä vähän jo harrastaneillekkin. Aivan super mahtavia liikkeitä näillä naisilla. He ovat myös luoneet uraa Youtube -tähtinä heidän tanssi-videoillaan. Heillä on siis oma tanssistudio Saskia’s Dansschool joka sijaitsee Alankomaissa.

Tässä siis Easy Fitness tanssi joka on helppo.

Tässä vielä Marlon Alvesilta yksi tanssi. Tämäkin on helppo  ei tarvitse olla tanssitaustaa sen kummempaa 🙂 Ihanaa musaa niin on kiva jammailla. Kesä tulee mieleen väkisinkin.

Tässä vielä BodyCombat harjoitus. Body Combatissa nyrkkeillään ja tehdään potkuja melkein joka ilmansuuntaan. Välillä myös vatsoja ja punnerruksia. BodyCombat sopii niille joilla kunto ei ole ihan pohjalukemissa. Toki muutkin saavat kokeilla kuinka kauan jaksaa kyseistä harjoitusta tehdä. Jokainen tekee niin paljon kuin itsestään tuntuu hyvältä.

Tässähän näitä jumppia sitten olikin. Toivottavasti löysit oman suosikin sekä toivottavasti saivat sut innostumaan jumppaamaan sielä kotona 🙂

Kivaa sunnuntaita!

(Taidan laittaa jumppahousut jalkaan ja topin ja laittaa Cindyn jumppavideon pyörimään ja katsoa kuinka kauan kestää ennen ku hiki alkaa lentää)

hyvinvointi videot liikunta mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *