Maukas Makrillisalaatti
Maukas Makrillisalaatti:
2 hengelle
- Pirkan pippurisavumakrillifileetä
- baby pinaattia
- kananmunia (viipaleina)
- parsakaalia
- retiisejä (AROMA pikkupusseja)
- luumutomaatteja
+ ripaus oliiviöljyä
(voi laittaa myös hitusen salaatinkastiketta, mutta vain hitusen, että annos pysyy terveellisenä) :)
Levitä huuhdotut, valutetut varsiparsakaalit leivinpaperin päälle pellille.
Pyöritä varsiparsakaalit öljyssä ja paahda niitä 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia
Poista makrillifileistä nahka ja paloittele kala suupaloiksi
Keitä kananmunat ja viipaloi
Laita baby pinaatteja lautaselle haluttu määrä
Pese ja leikkaa retiiseistä kantapalat ja viipaloi
Huuhtele luumutomaatteja hieman ja aseta lautaselle
+ ISO lasi vettä :)
Tehtiin tämä salaatti illalliseksi ja oli muuten erittäin hyvää ja riittoisaa (2 varsiparsakaali nippua, 1 retisiipussi, 2 pakettia Pirkan makrillifileitä.)
Tästä söi siis 2 ihmistä ja riitti vielä seuraavalle päivälle lounaaksi.
Ei muuta kuin terveellisempää tätä vuotta! :)