Maukas Makrillisalaatti

IMG_20190111_214132_333.jpg

IMG_20190111_214132_335.jpg

 

Maukas Makrillisalaatti:

2 hengelle

 

  • Pirkan  pippurisavumakrillifileetä
  • baby pinaattia
  • kananmunia (viipaleina)
  • parsakaalia
  • retiisejä (AROMA pikkupusseja)
  • luumutomaatteja

+ ripaus oliiviöljyä 

(voi laittaa myös hitusen salaatinkastiketta, mutta vain hitusen, että annos pysyy terveellisenä) 🙂

Levitä huuhdotut, valutetut  varsiparsakaalit leivinpaperin päälle pellille.

Pyöritä varsiparsakaalit öljyssä ja paahda niitä 200-asteisessa uunissa  n. 10 minuuttia

Poista makrillifileistä nahka ja paloittele kala suupaloiksi

Keitä kananmunat ja viipaloi

Laita baby pinaatteja lautaselle haluttu määrä

Pese ja leikkaa retiiseistä kantapalat ja viipaloi 

Huuhtele luumutomaatteja hieman ja aseta lautaselle

IMG_20190114_135324_844.jpg

 

 

+ ISO lasi vettä 🙂

 

Tehtiin tämä salaatti illalliseksi ja oli muuten erittäin hyvää ja riittoisaa (2 varsiparsakaali nippua, 1  retisiipussi, 2 pakettia Pirkan makrillifileitä.) 

Tästä söi siis 2 ihmistä ja riitti vielä seuraavalle päivälle lounaaksi.

 

Ei muuta kuin terveellisempää tätä vuotta! 🙂

IMG_20190111_214132_335.jpg

IMG_20190111_214132_333.jpg

 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *