Irti oravanpyörästä

Meillä ihmisillä ja varsinkin Suomalaisilla tuntuu olevan hirveän tiukat säännöt miten elämä kuuluisi elää.

Käyt koulut ja sitten kouluttaudut lisää. Menet töihin ja naimisiin sekä tietysti hankit lapsia. Kivasti elelet siivosti kunnes kuolet pois. Aika tylsän kuuloista.
Mekin kouluttauduttiin ja käytiin vuosia töissä. Toinen sanoi myös tahdon ja lapsia löytyy molemmilta. Mutta tarvitseeko sitä elää aina hiljaa ja tyytyen? Me halutaan tehdä tästä elämästä elämisen arvoista. Mennä päivä kerrallaan, odottaa innolla aina huomista ja ennen kaikkea nauttia.

Työnteko on päivässä iso osa. Ja kyllähän työn pitää olla jollain tasolla palkitsevaa, kun eihän sitä muuten jaksa. SonjaSikuriinan tekeminen on sitä. Se saa meille molemmille hymyn naamalle.
Työtä se silti on. OnlyFans sisällön pitää olla säännöllistä ja mielenkiintoista, jotta se kannattaa. Pitää olla kunnianhimoinen ja uskoa siihen mitä tekee, varsinkin kun emme tuota OnlyFanssiin pornoa.

Ideoita on 101 ja niistä voi yleensä hyödyntää sata. Yksi on aivan shaisse valmiiksi ja loput satakin vähän niin ja näin. Silleen toimii tämän tehotiimin valokuvaajan aivot. Myös kuvia ottaessa löytyy samaa ideologiaa, mutta siksi E hoitaakin kaiken visuaalisen puolen.
”Mutta parhaimmillaan ne sen aivot
loistaa, kun se saa tehdä taidetta. -S”

Noille kaikille ideoille tarvitaan henkilö joka nappaa niistä parhaista kiinni ja heittää kävyllä päähän, kun se shaisse astuu esiin. Jämäkkyttä ja urheilua. Itsestään huoltapitämistä ja heittäytymistä. Tehotiimin malli tietää miten asioista ja ideoista saadaan parhaiten hyöty irti. ”Sillä on sellainen yksi ilme.. Sillon tehään” -E

Todellisuus on kyllä oikeasti tätä. Behind the scenes.

puheenaiheet tyo ystavat-ja-perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *