Kuulumisia

Melkein kuukausi on taas vierähtänyt viimeisimmästä postauksesta.

Tämän hetken kuulumisia:
– Aloitin mielialalääkkeen uudelleen.
– Mieliala on pysynyt lääkkeen turvin hyvänä ja voin pääasiassa todella hyvin.
– Olen aloittanut jouluaskartelut.
– Tilasin erilaisia leivontatarvikkeita netistä ja nyt innolla odotan niiden saapumista.
– Olen hämilläni siitä, miten vähän aikaa jouluun enää on, mutta silti ei ole yhtään jouluinen fiilis..!
– Harkitsen opiskelemaan lähtöä jossain vaiheessa, kun keksin mitä haluaisin tehdä.
– Aloitin Maikki Marjaniemen nettivalmennuksen.

Kyllä. Mielialalääke on löytänyt tiensä takaisin päivittäiseen elämääni. Ehkä sekin oli syy pitkään kirjoitustaukooni.. Jotenkin ”hävetti” tulla tunnustamaan, että kylläpä kyllä, lääke piti aloittaa uudelleen, koska hehkutin miten pärjäsin ilman sitä. Tosin, olen ajatellut asian niin, että tällä hetkellä en jaksa mitään älytöntä mielialan heittelyä, varsinkin kun olo on ollut niin tasainen lääkkeen aikana. Eikä se muille tavallaan kuulukaan, milloin minä tarvitsen jotain lääkettä ja milloin en. Päätin aloittaa lääkkeen uudelleen, sillä mieliala oli vähän outo. Tavallaan voin ihan hyvin jne., mutta silti oli joku pieni alakulo ja aloitekyvyttömyys taustalla koko ajan ja ahdisti paljon herkemmin.

Pari viikkoa lääkkeen lopetuksen jälkeenhän minulla oli aika tavallinen olo. Mutta ei kuitenkaan niiiiin hyvä kuin se on ollut parhaimmillaan. Ehkä innostuin liian ajoissa siitä, että olo päiväksi-pariksi koheni, kun se oli ollut huonompi heti lääkkeen lopetuksen jälkeen ja kontrasti olojen välillä oli niin suuri. Silti olo ei vastannut toiveitani noin kuukauden lääkkeettömyyden jälkeen ja päätin, että aloitan lääkkeen nyt uudelleen ja menen ainakin koko pimeän jakson sen kanssa ja katson joskus, ehkä ensi kesänä, ehkä vasta vuoden päästä keväällä, että mitä teen tämän asian kanssa. Alan myös pikkuhiljaa hyväksymään ajatusta, että jos minun on syötävä yksi pieni pilleri joka päivä koko loppuelämäni ajan voidakseni loistavasti, niin se on pieni vaiva. Annos on kuitenkin pieni ja se riittää tällä hetkellä aivan mainiosti.

Mutta en vielä ole heittänyt kirvestä kaivoon, ettenkö voisi ikinä pärjätä ilman lääkettä. Katsotaan nyt, kun aikaa menee eteenpäin. Tällä hetkellä voin siis kuitenkin oikein hyvin. 

IMG_20181122_084121_763.jpg

IMG_20181128_202545_230.jpg
Olen aloittanut nyt joulukorttiaskartelut. Ensin mietin, että ei huvita yhtään tehdä mitään joulujuttuja, mutta tunnen itseäni sen verran, että sitten kun on jo kiire ja suunnilleen huomenna joulukortit pitäisi laittaa postiin, alan katua päätöstäni olla lähettämättä mitään joulukortteja. Joten eilen tein jo muutamia kortteja ja teen niitä iltaisin muutamia lisää aina kun aikaa on. Ostin viime vuonna Sinooperista joulualesta ihania ääriviivatarroja ja onhan tässä vuosien kuluessa muutamia (krrööhhöömmm, lue: miljoonia) askarteluatarvikkeita tuonne kaappiin kertynyt. Yksi asia mistä vielä haaveilen on embossaukseen tarkoitettu kuumailmapuhallin. Minulla on jo yhtä embossaus-jauhetta olemassa ja olen kerran sitä kokeillut ja kuumentanut sitä silitysraudan lämmöllä, mutta se oli minun mieleeni liian työlästä ja hankalaa. Ehkäpä joulupukki tuo minulle kuumailmapuhaltimen jos olen loppuvuoden oikein kiltisti. 🙂

Toinen intohimoni, joka liittyy käsillä tekemiseen on leipominen ja koristelujen näprääminen. Tyttäremme täyttää joulukuussa 6 vuotta ja hän toivoi sateenkaari/yksisarviskakkua synttäreille, joten olen väkerrellyt jo valmiiksi yksisarviskoristetta sekä sateenkaaren, että ne ehtivät kuivahtaa ennenkuin en päätyvät kakun päälle. 

IMG_20181127_205130_295.jpg
Tässä on pientä esimakua koristeista, mutta lopullisen lopputuloksen näette kunhan kakku on valmis! 😉

Olen pohdiskellut uusia uravaihtoehtoja. Tykkään nykyisestä toimistotyöstäni ja koen olevani siinä hyvä, mutta se ei vastaa täysin niitä ajatuksia, mitä minulla on unelmatyöstä. Olen ollut samassa työpaikassa ensi tammikuussa 5 vuotta ja nyt koen, että kohta on aika keksiä jotain muuta. Olenhan vielä nuori ja nyt on vielä aikaa toteuttaa uraunelmia. Kunhan nyt pääsen lopulliseen päätökseen mitä haluaisin tehdä.

Olen miettinyt mm. 
– leipuri-kondiittorin opintoja
– vaatetusalaa
– eläintenhoitajan opintoja
– psykologian opintoja

Tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä on leipuri-kondiittorin opinnot ja ehkä tulevaisuudessa oman yrityksen perustaminen, mutta katson nyt vielä vähän aikaa mihin mieli muuttuu vai muuttuuko mihinkään ja mahdollisesti löydän itseni ensi vuonna tai 2 vuoden päästä koulun penkiltä. We’ll see. 🙂

Ja tosiaan! Aloitin Maikki Marjaniemen nettivalmennuksen ja olen ollut toooodella tyytyväinen. 
 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *