Ladataan...

Nyt en enään jaksa laskea päiviä - otan remontissa rauhallisesti. Melkein joka päivä teen jotain pientä - oli se sitten siivoamista tai ikkunapuitteitten maalaamista. Olen kuitenkin viimeinkin sanut rakennettua keittiöseinämän jota olen niin monta kertaa lykännyt. Ja olen kyllä todella ylpeä! Ei vain siksi että olen itse sen rakentanut mutta sininen jonka valitsin oli niin nappi valinta. Ah! Sininen näyttää todella hyvältä päivänvalossa parketin ja valkoisten seinien kanssa mutta on kuitenkin tarpeeksi vaalea että näyttää siniseltä myös pimeämmässä valaistuksessa. Hauskinta oli että se oli random kangaskassi joka sai minut valitsemaan värin. Huomasin yhtäkkiä sen lattialla ja mietin että tuohan on juuri se sävy jonka haluan. Siitä alkoi sitten oikean NCS-koodin etsiminen. Valon paljous tässä kämpässä on kyllä se suurin plussa - rakastan nykyisin sitä että saa viikonloppuisin puuhastella. Alla pieni kuvasarja työmaasta joululoman aikana :) Ja kyllä... vielä on muuttolaatikoita kämppä täynnä. Mutta laatikko kerrallaan, laatikko kerrallaan... 

 

Ladataan...
Spåralla kotiin

Siis apua. Viikon päästä on joulu. Ja mulla ei ole ollut yhtään joulufiilistä - olen pysynyt tyytyväisenä poissa kaupoista kun en osta joululahjoja ja muutenkin on ollut niin paljon muuta ohjelmaa navigointikurssin ja joulukonsertin kanssa.

Mutta! Toissa päivänä tuli vihdoinkin uuninluukku huollettua kun onnistuin napsahtamaan saranan kiinni ennen aikoja pari viikkoa sitten ja sähköjä on myös taas lisäilty. Koska uuni on nyt toiminnassa päätin juhlistaa tilannetta leipomalla keskeneräisessä asunnossani joulutorttuja. Ainakin tuoksu oli todella hyvä! No kyllä ne maistui hyviltä myös :)

Nyt pääsen siis vihdoinkin levyttämään keittiöseinämää. Eilen ja tänään en pystynyt vain olla joten rakensin myös yhden työtason alle tulevista kaapeista. Kaapit - vaikka ovatkin ihan standardin kokoisia - näyttävät ihan hirmu isoilta kun en ole tottunut niin isoihin kaappeihin. Niin pitkään on kuitenkin tullut asuttua pienemmissä asunnoissa joissa ollut todella pieni keittiö. Miten voikin saada kiksejä siitä että saa alkaa lajittelemaan roskia koska nyt siihen on myös tilaa?

Ladataan...

Mulla on puolikas keittiö!

Sain tänään viimeiset komero-ovet paikoilleen keittiökomeroihin kaveriavustuksella. Aj että mitä luksusta kun on kunnolla kaappitilaa! Myös talkookaljat ovat nyt löytäneet paikkansa uudesta, ihanasta jääkapistani joka surraa nurkassa. Vielä on ovet kuitenkin ihanan sinisiä koska en viitsi ottaa suojakalvoa pois ennen kuin olen saanut loput asiat tehtyä ja kaikki siivottua. Mutta komeroseinämä näyttää kyllä todella hyvältä vaikka itse sanonkin! En tiedä mikä on parasta - uudet, puhtaat koneet vai uudet kaapit joihin mahtuu kaikki lasit ja purnukat.

Vähän meinasin kyllä alkaa hiuksia repimään kun laitettiin integroitu jääkaappi paikoilleen. Valitettavasti ohjeet olivat monissa osissa eikä selkeesti sanottu milloin olisi pitänyt katsoa toista ohjetta. Onneksi oltiin kolme talkoolaista paikalla eli asiat alkoivat sujumaan vähän paremmin kun yksi toimi työnjohtajana. Uunin luukunkin onnistuin lukitsemaan toisen saranan niin joudun tilaamaan huollon paikalle... Hups.

Mutta myös sänky on nyt "paikallaan" - petari ehkä vähän muhkurassa mutta kuitenkin. Sain ensimmäistä kertaa nähdä peltilistan paikoillaan ja näyttää kyllä todella siistiltä - jes!

Jotenkin tuntuu vieläkin todella kummalliselta että tämä todellakin on mun oma asunto. Että itse suunnittelin ja pistin projektin käyntiin. 

Kuten tavallisesti lauantai tullaan viettämään muualla kuin remppakämpässä. Itsenäisyyspäivä tullaan sitten viettämään niin tentin lukemisessa kuin kaappien täyttämisessä. 

 

Pages