Badrummet

Badrummet gav jag bara ett litet ansiktslyft. En badrumsremont är så dyr och besvärlig, speciellt i höghus där reglerna är väldigt noga och man måste ha arbetsmän med rätta behörigheter och övervakare där. Dessutom tyckte jag att kaklena var helt okej. Neutralt vita, insatta på 90-talet.

Såhär såg badrummet ut då jag köpte lägenheten:

FullSizeRender (2).jpg

FullSizeRender.jpg

Det jag gjorde var att jag målade taket, väggen ner till kaklet samt rören. Att ha rör på ytan störde mig lite i början, men jag har fått förklarat för mig att det är mycket praktiskare. Och målade tyckte jag de blev riktigt söta till och med.

Dessutom böt jag ut spegelskåpet och dushdörrarna. Och satt in min nya sambo, tvättmaskinen. Kan knappt vänta på att arbetsdagen tar slut så jag får fara hem och tvätta kläder. Ja sån blir man sen. Jag valde en LG som är bara 45 cm i djup, vilket är praktiskt i ett litet badrum. Dessutom sjunger den trudelutter för mig alltid när den är färdig. Men är annars otroligt tyst, precis som en bra sambo skall vara.

IMG_4613.JPG

Duschdörrarna. 80 cm från K-Rauta. Super praktiskt då dörrarna svänger sig inåt och ger mera rum.

 

IMG_4614.JPG

Spegelskåpet (K-Rauta) uppsatt. Blev praktisk och valde ett med dörrar och speglar på insidan så man kan se vad som pågår i bakhuvudet ibland.

 

IMG_4623.JPG

Målade rör och le tvättmaskin.

 

Man skall heller inte underskatta de timmar jag låg och skrubbade golv och väggar och toalettstolar. Ännu väntar ett skåp under lavoaren samt lite småpiff som matta och kanske en tavla. Piffpiffpiff.

Challe

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *