Päivä 23: Uusia seiniä

PANO_20151020_164753.jpg

Kohta puolin alkaa stressi tuntumaan. Nukkuminen on vaikeaa kun on niin paljon ajateltavaa samalla kun herääminen vaikeaa kun oli niin kivaa nukkua.

Sähkäri ja työmies on päässyt paljon eteenpäin vaikkakin purkujen tasoituksessa on ollut paljon enemmän kun luultua. Eilen kävin paikan päällä siivoamassa ja vähän hiomassa tasoitteita ja kas – siellähän vaatehuoneen runko olikin pystyssä! Taas vähän parempi kuva siitä minkälainen asunto tästä on tulossa. Jännää! Onneksi kuitenkin mittasin koolaukset koska nämä oli tehty peruskoolauksella (niinkuin pitääkin) mutta koska seiniin tulee kunnon hyllyjärjestelmä pitää näihin lisätä tukikoolaukset jotta kannattimet varmasti osuvat koolaukseen eikä tyhjään kipsilevyyn. Riskinä olisi muuten että koko seinä tulisi alas. Heh. Noh, mutta tämä saadaan lisättyä – ei hätiä!

Sattumalta Ikean keittiöviikot oli juuri alkanut kun huomasin että Ikea on ottanut takaisin valikoimiinsa valkoisen Voxtorp-oven. Nyt kun vielä rahoitustakin saa 12kk korottomana ja kulutta niin lähden kyllä varmasti Ikeasta ostamaan keittiön. Samalla saan ostettua hyllyjärjestelmän vaatehuoneeseen jotta näitä saa ainakin säilytettyä fiksusti vaikka ei muuta olisi kämpässä.

Eniten stressaa just nyt muutto. Tavaroita pitäisi siirtää vanhasta kämpästä varastoon/uuteen kämppään. Luultavasti kuitenkin eniten varastoon kun kämpässä on koko ajan tomua tällä hetkellä. Tasoittamista on vielä paljon ja koska purkujätettä vielä on niin en pääse kaikille seinille hommailemaan. Tulee olemaan todella työntäyteinen viikonloppu. Saa nähdä miltä paikka näyttää ensiviikolla – silloin uudet seinät ainakin pitäisi olla valmiita – myös alkovin. Pelkään vaan pahoin että tämä myöhästyy. Olisi niin hienoa jos vaatehuone olisi valmis koska silloin voisin oikeasti säilyttää myös siellä kamaa. Alkovikin olisi hyvä olla kun tämän voisin muovilla tukkia niin että tomu ei tänne pääsisi. Luulen siis että keskityn eniten näihin seiniin. Onneksi äiti ainakin on lupautunut auttamaan vanhan kämpän siivouksessa, joten en samalla tavalla tarvitse stressata sitä. Luulenpa että käyn vielä tänään tsekkaamassa oman vinttikomeroni tilanteen. Siellä pitäisi olla vain vanha sohva, tuoli ja jotain taiteilijatarvitteika mutta mistäs sitä tietää mitä yllätyksiä olen sinne viennyt.

Perjantaina olenkin sitten sovinnut tapaamisen parkettifirman kanssa jotta pääsisin katsoman näytepaloja. Tämä lattianvalinta on osoittautunut niin vaikeaksi ja haasteelliseksi omalle päälleni että on pakko saada nähdä kunnon mallipaloja ennen tilausta. 

Huhhuh.

– Julle

IMG_20151020_193545.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *