Päivä 48: Keittiön sekasorto

image.jpg

Valitettavasti kun työmiehen aikataulu petti kahdella viikolla, tämä myös aiheutti sen että tilasin ”turhaan” keittiön tälle viikolle. Noh, siivosin eteiskaapin ja tyhjensin valmiiksi maalatun vaatekaapin. Keittiö tulikin heti kl. 17 – ja onneksi – jostain syystä miehet alkoivatkin kantamaan tavaroita ylös! Oikeasti olin tilannut kadunvarsitoimituksen joten olin pyytänyt kavereita auttamaan. Mikä onni kun huomasimme että meidän ei tarvinnut kantaa isoja kodinkoneita…! Kaikki pienet levyt mahtuikin vaatekaappiin helposti – ainoastaan isot komerolevyt, jääkaappi ja tiskikone jäivät keskelle lattiaa. Nämä saadaan sitten vähän siirrellä viikon aikana.

Tästä energistyneenä maalasinkin sitten sisustusvärillä alkovin ja 80% isosta tilasta yhdessä illassa. Oikein turbovauhtia! Ja eteisen maalasinkin tänään ja pari seinää ehdinkin maalata jo toista kertaa. Myös kaikki lämpöpatterit on maalattu kertaalleen – jotkut jopa kaksi kertaa. Niin ihanaa huomata että hyvällä vauhdilla saa kyllä asioita tehtyä. Sunnuntaina maalasin myös katon sisustusvärillä eli ei todellakaan ole paljon maalattavaa jäljellä. Pitää siivota kuitenkin vielä aika paljon ennen kuin loput parketit voi laittaa. Uskallanko sanoa ääneen että ehkä pääsen kohta omaan kotiin nukkumaan?

Sukulaisapu oli myös käynyt tänään aloittamassa lattian lappauksen. Sovittiin että helpoin tapa lapata lattia olisi ehdottomasti vetämällä suoraa viivaa käsisirkkelillä osa lastulevystä pois urien sivuista – noin 2-3 cm – niin että saadaan lappausalue joka oikeasti on suora. Näin saadaan myös lastulevyn alla olevasta koolauksesta naulauspintaa. Tämä on ehdottomasti helpoin tapa, koska muuten on ihan mahdotonta sovittaa paloja jotkaa vielä pitäisi saada oikeaan korkoon sovittamalla alle palikoita/tiiliä. Ja onneksi tämä strategia todellakin vaikuttaa toimivan – ihanaa!

image.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *