Päivä 64: Toimiva jääkaappi!

Mulla on puolikas keittiö!

Sain tänään viimeiset komero-ovet paikoilleen keittiökomeroihin kaveriavustuksella. Aj että mitä luksusta kun on kunnolla kaappitilaa! Myös talkookaljat ovat nyt löytäneet paikkansa uudesta, ihanasta jääkapistani joka surraa nurkassa. Vielä on ovet kuitenkin ihanan sinisiä koska en viitsi ottaa suojakalvoa pois ennen kuin olen saanut loput asiat tehtyä ja kaikki siivottua. Mutta komeroseinämä näyttää kyllä todella hyvältä vaikka itse sanonkin! En tiedä mikä on parasta – uudet, puhtaat koneet vai uudet kaapit joihin mahtuu kaikki lasit ja purnukat.

Vähän meinasin kyllä alkaa hiuksia repimään kun laitettiin integroitu jääkaappi paikoilleen. Valitettavasti ohjeet olivat monissa osissa eikä selkeesti sanottu milloin olisi pitänyt katsoa toista ohjetta. Onneksi oltiin kolme talkoolaista paikalla eli asiat alkoivat sujumaan vähän paremmin kun yksi toimi työnjohtajana. Uunin luukunkin onnistuin lukitsemaan toisen saranan niin joudun tilaamaan huollon paikalle… Hups.

Mutta myös sänky on nyt ”paikallaan” – petari ehkä vähän muhkurassa mutta kuitenkin. Sain ensimmäistä kertaa nähdä peltilistan paikoillaan ja näyttää kyllä todella siistiltä – jes!

Jotenkin tuntuu vieläkin todella kummalliselta että tämä todellakin on mun oma asunto. Että itse suunnittelin ja pistin projektin käyntiin. 

Kuten tavallisesti lauantai tullaan viettämään muualla kuin remppakämpässä. Itsenäisyyspäivä tullaan sitten viettämään niin tentin lukemisessa kuin kaappien täyttämisessä. 

2015-12-03_22.06.08.jpg

IMG_20151203_204807.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *