Rempan över

Rempan är över! Jag är inflyttad! Beklagar att bildbevisen varit så få, men krafterna och energin tog lite slut där på slutet. Inte för att remppan faktiskt någonsin blev riktigt så påfrestande som jag var rädd för. Rätt lämpligt och bra gick allting, utan dess större motgångar. Och inga negativa överraskningar har dykt upp med huset eller lägenheten efter att jag flyttat in heller. Så jag är mer än nöjd! Nu gäller det att få uppackat det sista av mina saker. Nästa projekt är möblering och inredning! På den fronten börjar jag också ganska från noll.

Men jag skall nog visa upp vad som fåtts till stånd, lite i taget. Klädkåp, kök, badrum, finishar, helheter osv. Jag börjar med mitt klädskåp.

Mitt klädskåpsutrymme var 105x60x270. Det är inte så stort, så jag ville utnyttja rummet så mycket som möjligt och göra det praktiskt. Jag bestämde mig till sist för IKEAs PAX system som inredning. De är 50cm breda, så jag spillde 4-5cm i bredd, men de har så jätte praktiska ritiläkorgar och möjliget att designa om skåpen hur man vill om man senare känner för det. Dessutom hittade jag inga andra ritiläkorgar som skulle utnyttja bredden bättre. Såhär planerade jag skåpen i IKEAs PAX-planeringsprogram:

IMG_4533.JPG

Och såhär blev det och se ut i verkligheten. Här fattas ännu de översta hyllorna som jag satt in senare:

IMG_4541.JPG

Underligt nog rymdes faktiskt alla mina kläder. Och att vara lång är praktiskt, det ger genast 1-2 flera användbara hyllor.

 

Eftersom mitt sovrum är litet ville jag ha skjutdörrar. Jag beställde Kirenas dörrar via liukuovitukku.fi. Det var lätt att beställa via nätet, dörrarna kom då de skulle och passade som de skulle. Riktigt nöjd!

IMG_4690.JPG

 

Challe

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *