Mitä osaan?

Dino osaa jo vaikka mitä.

Puhuttu sanavarasto on vielä varsin suppea, mutta se laajenee päivä päivältä. Viime päivinä Dino on yrittänyt jatkuvasti toistaa sanoja  ja pari päivää sitten Dino yllätti iltapalalla yhtäkkiä aloittamalla laulamaan ja toisti uudestaan ja uudestaan ”i-ha-haa, i-ha-haa”. Laulua oli hänelle muutamaa hetkeä aiemmin laulettu.

Sen jälkeen, kun Dino oppi kävelemään, on motoriseen taitopankkiin kertynyt monta uutta asiaa. Dino on sen jälkeen oppinut kävelemään takaperin, pyöriä ympäri ja kurkaamaan jalkojen välistä, johon aina sisältyy innostunut ja hersyvä nauru. Jokainen uusi taito on hänestä itsestäänkin niin mahtava suoritus, että useimmiten onnistumisesta hän antaa valtavat aplodit itselleen innostuneen huudon kera.

Ja syytä onkin antaa aplodit, onhan näitä taitoja jouduttu odottamaan vähän tavallista pidempään ja jokaisen taidon kohdalla into siitä on valtava. Ylpeys uudesta taidosta on pakahduttavaa ainakin äidin mielestä. Edelleen jokainen uusi taito saa aikaan liikutuksen tunteen ja onnen siitä, että kaikki on nyt näin hyvin. 

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja kurkistella maailman menoa välillä ylösalaisin 🙂

Dino kurkkaa

suhteet ystavat-ja-perhe syvallista lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *