Hyvää huomenta

p3201715.jpg

Aamupalat on meillä jotenkin hankalia ruokia. Johtunee varmaan siitä, että helposti sitä tuppaa syömään samaa juttua useemman viikonkin putkeen. Ja alkaahan se tökkiä. Mahassa ja päässä. 

Kun reissumiesten puputtaminen käy kyrsimään, on hyvät neuvot kalliit. Rahka ei mulle jotenkin aamuisin maistu ja peruspuurokin on vähän yäk. Hyvä vaihtoehto puurolle on kylmänä syötävä tuorepuuro. Tänään se valmistui liottamalla yön yli mantelimaitoon pellavansiemenrouhetta, kaurahiutaleita ja hirssiä. Käytin sörsselin vielä blenderissä pakastemarjojen kanssa koska hirssi oli vielä aamulla ihan kivikovaa. Päälle banaania, hunajaa, kanelia ja minttua. 

Tätä syödessävoi hetken tuntea olevansa erityisen terve ihminen. Ja syödä kyytipojaksi pullan. 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta