Kohti unelmien keittiötä Sortterin kanssa

Kaupallinen yhteistyö: Sortter

Olemme asuneet tässä osoitteessa pian kolme vuotta. Yksi ratkaiseva tekijä siihen, miksi ostimme juuri tämän kodin oli se, ettei tänne tarvinnut tehdä mellevää remonttia. Erillinen remonttilaina ei houkuttanut. Ylimääräistä rahaa palaisi kuitenkin. Yksinomaan muutto, uudet tarvittavat huonekalut ja se kuuluisa ”pieni pintaremontti” veivät kuitenkin rahaa meidän säästöistä.

Oli selvää, että jossain kohdin tämän talon risa kasarikeittiö saa luvan päivittyä 2020-luvulle. Kuluneiden kolmen vuoden aikana on kuitenkin aina jokin muu projekti ajanut (minun) keittiöni edelle. Se on toki antanut mukavasti aikaa haaveilla ja suunnitella.

Olen etsinyt Pinterestistä paljon inspiraatiokuvia, joita olen lähettänyt miehelleni etenkin silloin, kun hän on yötyövuorossa eikä voi välittömästi ampua ideoitani alas, kuten kotona tapahtuisi. Rakastan värejä ja haluan ehdottomasti jotain muuta kuin valkoisen keittiön. Miten olisi punainen?

 

Kuva: Pixabay

 

Toinen vahva suosikkini keittiöni väriksi on turkoosi tai tummasininen. Turkoosi vaati kyllä useamman Pinterest-kuvan ennen kuin mieheni ymmärsi, etten ole aikeissa värittää keittiön jokaista neliösenttiä lattiasta kattoon. Alla oleva kuva on lähellä sitä, mitä tarkoitan. Mitkä ihanat siniset alakaapit! Heti tuli sydämen kuvat silmiini.

 

Photo by Sidekix Media on Unsplash

Mun unelmien keittiö on runsas ja värikäs kuin omistajansa! Ainut jarru minun ja keittiöni välillä on tähän saakka ollut raha. Tähän yksi apukeino on Sortterin kilpailutus- ja vertailupalvelu, jonka avulla voi etsiä itselle sopivan lainan. Palvelun käyttäminen on kuluttajalle täysin maksutonta.

Esimerkiksi sivun https://sortter.fi/remonttilaina kautta pääsee alkuun sopivan remonttilainan haussa. Sivulla on erittäin helppokäyttöinen remonttilainalaskuri, jonka avulla voin konkretisoida haettavaa lainasummaa ja sen laina-aikaa. Sortter säästää aikaani. Minun ei tarvitse itse hakea tarjouksia erikseen jokaiselta lainantarjoajalta, vaan Sortter tekee sen. Tehtäväkseni jää vain valita se paras tarjous!

 

Photo by William on Unsplash

Ja mieheni unelmakeittiö? Se oli jotakuinkin tämän viimeisen kuvan mukainen. ”Pukeudun mustaan, kunnes löydän jotain tummempaa”. Jeah, right.

Noh, minulla on jo lupa saatuna värikkääseen keittiöön! Sitä kohti!

 

Photo by Christian Mackie on Unsplash

koti puhutaan-rahasta remontointi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *