Meille tuli uusi kissanpentu!

”Äiti, mä en voisi kuvitella mun elämää ilman eläimiä” sanoi neiti kymppivee ja ymmärsin hänen näkökulmansa ihan täysin. Itsehän olen ollut niin iso ihmishirviö, jotta sysäsin aikoinaan poikakaverikandidaatin astman vuoksi luiskaan. En voisi kuvitella mun elämää ilman eläimiä. Mainitsin tästä neiti kymppiveelle ja hän nauroi. Meillä on selvästi sama kieroon kiertynyt DNA.

Neiti kymppivee on jaksanut muistuttaa miten hän heti, siis HETI, kun muuttaa pois kotoa hankkii japaninpystykorvan ja chihuahuan.Millään hän ei kuitenkaan jaksaisi sinne asti odottaa, joten miksi ihmeessä meidän Maisa Mäyräkoiralle ei voi hankkia koiraystävää? Niinku heti? Kukas sen yöpissattaisi? Varmaan minä samoilla silmäpusseilla, kun saatan herra kolmeveetä öisin omaan sänkyynsä.

Meille ei tule koiranpentua juuri nyt. En sano ei, vaan sanon myöhemmin.

”Äiti, meidän Sissi-kissi tarvitsee kaverin” sanoi neiti kymppivee. Vastasin, että voi aloittaa isämiehestä. Minähän lähden vaikka heti hakemaan kissaa, mutta isämies on haastavampi suostuteltava.

Ja neiti aloitti. Sunnuntaina hän sai myöntävän vastauksen. Tiistaina haimme kissanpennun kotiin.

Milo / Milou / Milu (nimi hakee muotoaan) muutti meille luovutusikäisenä karvapallona. Hän on ”ihan tavallinen kissa” eli ei edusta eksoottisia kissarotuja. Toivon, että hän on hieman pitkäkarvainen. Korvat ovat ainakin kovin pitkät. Ääni on pieni, mutta riittoisa.

Kissojen tutustuttaminen alkoi pysähtyneellä, suorastaan kaurismäkeläisellä tunnelmalla. Se oli kuin vanhasta länkkäristä, jossa cowboy-hattuiset hemmot tuijottavat toisiaan tyhjällä kadulla.

Onneksi kissat jo kohta haistelivat toisiaan. Milo yritti leikkiä, mutta Sissi oli turhan kovatassuinen. Nyt olemme siinä kohdassa, jossa vuorotellen toista kiinnostaa ja toinen istuu hiljaa kuin egyptiläinen kissapatsas. Onneksi pahempaa El Gato Diablo -tilannetta ei ole sattunut. Uskon, että näistä tulee hyvä pari!

Maisa Mäyräkoira sen sijaan taisi muistaa, mitä kissanpentu tarkoittaa. Hän istuu heti valmiiksi silmät kiinni, jos Milo tulee lähemmäs. Sieltä kun läsähtää silmille ihan varmasti pieni piikkihanska.

Kyllä ei ole tylsää meillä!

Milo on ihana <3

koti ystavat-ja-perhe lapset oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *