Virkkasin pari mattoa

Kaupallinen yhteistyö: Hoooked

Sain tehdä tilauksen yhteen lempilankakaupoistani, Hoookediin. Hoooked on hollantilainen yritys, joka valmistaa eettisesti kestäviä ja laadukkaita lankoja. Tunnetuimpia tuotteitaan ovat värikkäät Zpagetti-trikookudelangat sekä RibbonXL-puuvillakudelangat.

Olen tilannut Hoookedista ennenkin eli todellakin tykkään heidän tuotteistaan! Tässä mun tilaukseni!

Lankoja

Juuri ennen juhannusta, eli täydellistä virkkausaikaani, saapuivat monta kerää RibbonXL:ää, eukalyptuslankaa, ohjekirja, trikookudetta sekä laatikko, jossa RibbonXL:ää sekä ohjeet pyöreään, virkattuun mattoon.

Paketin avaaminen aiheutti irtokarkkiolon eli todellakaan ei tiedä, mistä herkusta aloittaa. Päätin korkata ensin tuon mysteerilaatikon, jossa oli materiaalit ja ohjeet pinkin maton valmistamiseen.

Ja tadaa! Tältä se näyttää valmiina.

Tämän virkkasin orjallisesti ohjeen mukaan. Ohje oli englanniksi, joten vähän jouduin googlaamaan erikoisempia silmukoita. Mattoon tuli ”pampulasilmukoiden” myötä hieman 3D efektiä.

RibbonXL on todella miellyttävää virkata. Se on kevyttä, laadukasta, pölyämätöntä, takutonta ja solmutonta. Lisäksi se on valmistettu kierrätetystä puuvillasta. Langanpäätä ei tarvitse etsiä.

Koska ohje oli nyt hallussa, päätin käyttää toiset kuusi kerää Ribbon XL -lankoja toiseen mattoon. Tästä tulisi sinertävä ja paikaksi matolle valikoitui poikien huone. Sinne ei 3D efektipampulat sopisi leikkien tielle, joten sovelsin ohjetta saadakseni suoremman lopputuloksen.

Tässä matto suoraan koukulta kohteeseen!

Seuraavaksi virkkuukoukullani odottavat Zpagettilangasta valmistuva tyynynpäällinen. Sen vastapainona teen samaan aikaan käsille kevyempää työtä eli eukalyptuslangasta huivia. Saas nähdä, koska valmistuvat 🙂

Tässä vielä linkki Hoooked verkkokauppaan:

https://www.hoookedyarn.com/en/

koti diy sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *