GRWM – Kuinka valmistaudun juhlaan?

Materiaalin valinta-001.jpg

Kesän juhlakausi on täälla ja on aika laittautua valmiiksi. Päivän meikki on varsin kaukana perinteisestä kesäisestä juhlameikistä. Lookki on ehkä ennemminkin nyt trendikkäältä 90 – luvulta vaikutteita ottava meikki. En todellakaan ole ammattilainen hiustenlaitossa, mutta näytän silti myös kuinka tein nopean juhlakampauksen. Jos haluat siis nähdä kuinka tein juhlalookkini, kannattaa katsoa Get ready with me – tyyppinen tutoriaalini. Tarkemmat tiedot käyttämistäni tuotteista löytyvät tuttuun tapaan listattuina alla.

Juhliin laittautuminen voi olla stressaavaa, jos ei ole valmistautunut kunnolla. ”Huolella suunniteltu on puoliksi tehty” on pätevä sääntö myös juhlalookkien kohdalla. Kiireessä ei yleensä saa hyvää lopputulosta aikaan, joten vältä paniikki seuraavien vinkkien avulla.

1. Jätä mahdollisimman vähän tekemistä juhlapäivälle

Tällä tarkoitan sitä, että jos jonkin työvaiheen laittautumisprosessista voi tehdä jo etukäteen, kannattaa se tehdä. Hiusten värjääminen ja itseruskettavan käyttö kannattaa tehdä jo muutamia päiviä ennen juhlaa. Näin vältät ikävät yllätykset juhlapäivänä, jos jokin meneekin pieleen. Näin ehdit myös tottua uuteen ulkomuotoosi hyvissä ajoin. Myös esimerkiksi kynnet kannattaa lakata jo edellisenä iltana, sillä oman kokemukseni mukaan aikaa ei siihen yleensä juhlapäivänä riitä.

2. Kokeile rohkeasti jotain uutta

Yleensä paras tapa tuoda ulkoasuun juhlavuutta, on tehdä jotain arkilookista poikkeavaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että esimerkiksi meikkiä pitäisi käyttää juhlissa paljon, jos se ei tunnu luontevalta. Pienillä muutoksilla voi tehdä ison vaikutuksen. Jos normaalisti pidät hiuksia kiinni arkisin, tee esimerkiksi kauniit kiharat ja pidä hiuksesi avoimena. Näin näytät heti juhlavammalta. Ehkäpä kaikkein nopein tapa tehdä meikistä juhlava, on käyttää kirkasta huulipunaa.

3. Testaa meikki ja kampaus ennalta, jos olet epävarma

Kuten jo edellä mainitsin kannattaa juhlalookissa rikkoa hieman normaalia kauneusrutiinia. Kuitenkin jos et täysin luota taitoihisi, kannattaa juhlameikki kokeille ennalta, vaikka edellisenä iltana. Näin kaikki sujuu varmasti sujuvammin juhlapäivänä. Harjoittele siis esimerkiksi nestelainerin käyttöä ja tekoripsien kiinnitystä jo ennalta, jos olet sellaisia ajatellut juhlapäivänä käyttää.

SAM_7257.JPG

SAM_7207.JPG

SAM_7250.JPG

Pohjameikki:
Tarte Amazonian Clay  – meikkivoide (sävy Light Medium Honey)
Pixi – peitevoide silmänalusiin (sävy Brightening Peach)
Mac Mineralized Skinfinish Natural –  puuteri (sävy Mediun plus)
Rimmel  – aurinkopuuteri (sävy Sun Light 021)
Elf  – poskipunapaletti (sävy Light)
Hourglass Ambient Lighting palette – korostusväri (sävy Incandescent Light)

Silmämeikki:
Essence I Love Stage – silmämeikin pohjustusvoide
Makeup For Ever – kynä (sävy 23)
Lumene Natural Code – kajal (sävy Intense Black)
MAC – luomiväri – (sävy Cork)
Maybelline The Nudes – paletti

Rimmel nestelaineri
L’oreal Voluminous – ripsiväri
Tekoripset

Huulet:
Barry M Loud Mouth – Extreme Lip Colour (sävy Tell – tale)
 

SAM_7252.JPG

SAM_7222.JPG

Materiaalin valinta-002.jpg

Katso vaihe vaiheelta kuinka tein juhlameikin ja kampauksen tästä.

kauneus hiukset meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *