Turhia unelmia

Suhteessa

Jostain

kulman takaa

syvällä sielussa

oli kasvanut toive 

 

Ehkä se kuitenkin

kosii jouluna.

 

Hän on vihjaillut

että joulupukki 

tuo jotain arvokasta.

 

Laskeuduin pehmeisiin

unelmiin. 

Mietin kuinka iloinen olisin.

Suunnittelin jo

milloin olisi hieno hääpäivä.

 

Mitä siellä paketissa oli? 

Jotain isoa

arvokasta

kallista

ja harrastukseeni liittyvää.

 

Jostain sain kaivettua

sivupersoonan.

Se oli innoissaan  kalliista lahjasta.

Esittelee sitä ylpeänä kaikille.

 

Mun sisin

nielee pettymystä.

Yksinollessa nyyhkytän.

 

Tuohon päälle vielä

muista asioista johtunut riita.

Riidassa mietittiin jo

erilleen muuttoa.

 

En vieläkään  tiedä 

missä mennään.

Sukulaisten nurkissa

on hankala selvittää asioita. 

Aina on joku 

kuuntelemassa.

 

Kai se  pitää vain hyväksyä

musta ei koskaan tule

kenenkään morsianta.

Tai äitiä.

 

Eikä täällä  voi

edes itkeä rauhassa.

 

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen seurannut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti. Mielikuvani on, että hetki sitten teillä meni aika.. heikosti ja sitten yht'äkkiä muutitte yhteen. Ja nyt odotat kosintaa. Toki tiedän vain sen, mitä blogiisi kirjoitat, mutta silti toivoisin, että eläisit nytku-elämää ja nauttisit tästä hetkestä. Älä mieti ja suunnittele tulevaa liikaa. Sitten kun kosinta tulee, niin nautit siitä silloin. Sitten, kun sen aika on. Elämä on huomattavasti kevyempää, kun ei murehdi aivan kaikesta.

Suhteessa

Hei vierailija,

blogin aikajana ei seuraa todellista elämää, kirjoittelen välillä "juttusarjoja" valmiiksi luonnoksiin odottelemaan ja postaan ne sitten ihan eri ajankohdassa. Siksi tämä voi välillä vaikuttaa vähän sillisalaatilta. Koetan sillä varjella anonyymiyttäni ja ennen kaikkea ettei mies sitä kautta paljastu kellekään..

Mutta vaikka tuon halusinkin selittää, niin neuvosi on silti tosi ajankohtainen. Unohdan meidän äitien lievän painostuksen ja nautin siitä mitä meillä nyt on. Vielä ehtii keksiä jotain ihanaa uudeksivuodeksi :)

sofica

Mä koin suuren oivalluksen hetki sit, kun luin jostain siitä, miten turhia ihmisten odotukset on - tai siis että siitä just tulee pettymyksiä, kun keksii itse odotuksia. Musta se olis kyllä tosi outoa, jos on suhteessa ja ei odottais siltä mitään - eikö se nyt jo jostain kerro. Mut et miks pitää alkaa odottaa just vaikka kosintaa jouluaattona, miks ei voi odottaa vaikka yhteistä tulevaisuutta yleisesti. Muhun toi kirjotus (jonka muistan tosi hämärästi kuten näkyy :D) kyllä kolahti, huomasin et oon odottanu vaikka mitä ihmeellistä ja sit pettyny kun toinen ei lukenukaan ajatuksia. "Ei saunailtaa keskiviikkona vaan torstaina?!?!" Ja taas pettymys :D

Suhteessa

Mun odotukset ei olleet ite keksittyjä vaan meidän äitien hihkumisesta (kihloja! vauvoja! häät!) jonnekin alitajuntaan ajautunut. Eikä mua haittaa vaikka ne hihkuukin. Kiva tietää et heidän mielestä meillä on yhteinen tulevaisuus edessä. 

Sen sijaan olin jo vähän pahoillanikin kun en saisikaan odottaa kosintaa.  Minun parisuhtenihan tämä on. Ja meillä ei  ole mennyt heikosti pitkään aikaan. Periaateriidat on asia erikseen. Mut pitäisi kai raportoida tänne blogiin sitä söpölyäkin. 

Suhteessa

Ja mä huomaan usein odottavan asioita joista olen unohtanut keskeskutella miehen kanssa. (Kuten että varasin liput star warsin ensi-iltaan ja unohdin kysyä sopiiko sille se ilta.. ja jos olisin ajatellut niin olisin tiennyt ettei keskiviikot sovi :) )

Onneksi hän on yleensä joustava ja ihana eikä laita pahakseen kun kerron ideoistani  hyvin lyhyelläkin varoitusajalla.. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.