Kesän mehevin jälkkäri

kevat_2013_007_-_kopio.jpg

 

Älkäähän antako tuon kehnon kuvan tai kakun ulkomuodon hämätä.

Kyseessä on aivan mahtava kolmen suklaan cheesecake, jota suosittelen lämpimästi kokeilemaan.

Tässä siis oivallinen vinkki kesälomakahvien kaveriksi!

Tämä on todella helppo tehdä, mutta homman juju on siinä, että kakun tulisi makustua ainakin yön yli jääkaapissa. Sen jälkeen maut ovat tasaantuneet ja mehevöityneet.

Itse testasin tätä noin kuukausi sitten. Maku oli juuri sellainen sopivan tuhti ja laadukas, jota kakuilta yleensä haen. Tätä ei siis tarvitse (tai kannata) ahtaa liian montaa palaa kerralla, sillä se toimii parhaiten yhtenä kunnon herkkupalana kahvin kanssa. 

 

Herkkuhetkiä näin lauantain kunniaksi! :)

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma