Ladataan...
sumppo

Kiinalaisen kuukalenterin vuosi vaihtuu sian vuodeksi 5. helmikuuta. 

Kiinalaisessa horoskoopissa rehellinen sika symboloi suurta mielenlujuutta. He ovat myös päättäväisiä ja rohkeita, ja vaikka he ulkonaisesti ovatkin ehkä hiomattomia, ovat he uskollisia ja ajattelevaisia. Sosiaaliset siat ovat ytimiltään rehellisiä ja suurisydämisiä nautiskelijoita, jotka ymmärtävät kaiken hyvän päälle. He uskovat myös lapsenomaisesti kohtaloon ja saattavat ripustautua liiaksi toisiin ihmisiin. He tulevat parhaiten toimeen lampaiden ja jänisten kanssa. Lähde: https://kiinalainenuusivuosi.fi/sika/

Gucci on taas julkaissut kiinalaisen uudenvuoden kunniaksi 19 tuotteen malliston kuvitettuna Disneyn alkuperäisillä Kolmen pienen porsaan kuvituksilla.

 

Kuvat: Frank Lebon / Gucci

Ladataan...

Ladataan...
sumppo

Jostain syystä mun blogiura kaatuu aina esittelytekstin kirjoittamiseen. Joko en osaa sanoa mitään tai aloitan kirjoittamalla koko elämäkerran. Haluaisin päästä vaan jo jakamaan mua inspiroivia muita kivoja juttuja!! Jos nyt kuitenkin laitan tähän alkuun sen verran mitä mulla tuolla sivupalkissakin lukee:

21 / Vaaleanpunaista ja yksinkertaisuutta rakastava luonnonlapsi, joka innostuu muodista ja askartelusta. Blogiini jaan mielenkiintoisia muotiuutisia, ajatuksiani kulttuurista ja oman elämäni pieniä iloja.

Ehkä vielä sen verran voin historiaani taustoittaa, että olen kirjoittanut ylioppilaaksi Saarijärven lukiosta, opiskellut sen jälkeen 2 vuotta vaatetusmuotoilua Savonia-Ammattikorkeakoulussa ja nyt opiskelen Gradialla merkonomiksi. Asun yksin ja katselen aika paljon elokuvia. Huumorintajuani kuvaa varmaan parhaiten se, että Radio Suomipopin Aamulypsy saa mut aina nauramaan. Kuuntelen vähän kaikenlaista musiikkia, mutta Apulanta on mun ehdoton lempibändi.

Ladataan...